Artikkelit

Tuotanto- ja varastotilaa Jyväskylän Eteläporttiin - uudisrakennukseen etsitään kumppaneita

ILMOITUS
Tuotanto- ja varastotilaa Jyväskylän Eteläporttiin - uudisrakennukseen etsitään kumppaneita

Jyväskylän Eteläporttiin nousee uudenlainen valmistavan teollisuuden palvelukeskittymä. Sijainti ysitien varressa ja kivenheiton päässä nelostiestä takaavat helpon saavutettavuuden joka ilmansuunnasta. Alueella toimii jo muun muassa Moventas Gears ja uusia tuotantolaitoksia rakennetaan parhaillaan DBSantasalolle ja Spinnovalle.

JYKIA OY rakennuttaa alueelle tällä hetkellä kahta suurta tuotantolaitosta. Kysyntää on kuitenkin myös pienemmille kokonaisuuksille.

- Tällä hetkellä etsimme yrityksiä, joilla on tarvetta 250 - 2 500 m² tiloille. Tarkoitus on rakennuttaa kiinteistö, johon mahtuu 1-4 eri yritystä, kertoo Jykian toimitusjohtaja Seija Takanen.

Jykia ”juoksee hankkeen kokoon” etsimällä sopivia yrityksiä. Kun asiakasyritykset ovat löytyneet, suunnittelu käynnistyy kunnolla ja valmista tulee aikataulun mukaisesti. Siitä vastaavat Jykian ammattilaiset ja yhteistyökumppanit.

Tässä hankkeessa asiakasyritys saa Jykialta toimitilat suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -palveluna.

VALTTINA SIJAINTI JA PALVELUT

Ei ole yhdentekevää missä yritys sijaitsee. Oikea sijainti houkuttelee asiakkaita ja työntekijöitä, tekee logistiikasta jouhevaa ja asioiden hoidosta helpompaa. Eteläportin sijainti VT9:n varrella Tampere-Jyväskylä -reitillä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monenlaiseen liiketoimintaan.

Sijoittumalla Eteläporttiin yritys saa samalla käyttöönsä Eteläportin laajenevan palveluverkoston ja muun muassa alueelle kehitetyn virtuaalimallin avulla yritys voi suunnitella toimintaansa uudella tavalla.

YHDESSÄ SUUNNITELLUT TILAT

Suunnittelemme yhdessä yrityksen kanssa nykytoimintaa ja tulevaisuutta tukevat toimitilat. Tontti on valittu Eteläportin osoitteesta Härkökuja 9. Uudisrakennus tullaan rakentamaan asiakasyritysten tarpeisiin yhdessä sovitun mukaisesti. Jykia hoitaa rakennuttamisen alusta loppuun ja asiakasyritys voi keskittyä yritystoimintansa pyörittämiseen. Tarjoamme helpon ja vaivattoman tavan saada toimivat ja asiakkaan tarpeisiin sopivat tilat.

HÄRKÖKUJA 9

• Kilpailukykyinen vuokrataso.
• Tilakoko 250 – 2 500 m².
• Tontin koko 6 044 m².
• Sisätilojen vapaa korkeus n. 9 metriä.
• Rakennusmateriaalit ja laatutaso yrityksen tarpeiden mukaan.
• Isot nosto-ovet ja siltanosturi tarvittaessa.
• Alueella kaukolämpö.


EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI

Jos Eteläportti ja Härkökuja ei ole oikea hanke, Jykialla on valmius etsiä sopiva ratkaisu.

- Toteutamme hankkeita monella eri tavalla. Yhdessä asiakkaan kanssa tutkimme erilaiset toteuttamisvaihtoehdot ja asiakas päättää kuinka paljon meidän apuamme tarvitaan. Laajimmillaan hoidamme koko hankkeen kilpailuttamisesta ja projektin johtamisesta avainten luovutukseen. Tarvittaessa voimme tehdä vain hankesuunnittelun, jonka jälkeen asiakasyritys itse hoitaa loput.

- Hankkeen koolla ei ole väliä. Pääasia, että saamme rakentaa yritykselle heidän tarpeitaan palvelevat tilat ja näin edesauttaa Jyväskylän seudun kehittymistä ja elinvoimaa, jatkaa Takanen.

ELINVOIMAN JA TYÖPAIKKOJEN PUOLESTA

Jykia Oy on Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan omistama yhtiö, joka auttaa yrityksiä toimitila-asioissa. Mahdollistamalla yritysten kasvua ja sijoittumista lisäämme alueen elinvoimaisuutta, työpaikkoja ja hyvinvointia.

Rakennutamme, vuokraamme, omistamme toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja Jyväskylässä, Muuramessa ja Laukaassa. Kehitämme vanhoja kiinteistöjä, teemme hanke-selvityksiä ja rakennutamme uutta. Kaikki toimintamme perustuu tiiviiseen yhteistyöhön ja saumattomaan kommunikointiin asiakasyrityksen kanssa.

Toimitilahankkeet ovat ydinosaamistamme ja haluamme jakaa osaamistamme yritysten hyväksi. Yhteistyömme on kevyimmillään vuokrasopimuksen allekirjoitus ja avainten ojennus ja kattavimmillaan koko hankkeen johtaminen tontin ja lupien hakemisesta rakennusprojektin hoitamiseen.

Mahdollistamme yritysten menestyksen luomalla tarpeenmukaiset toimitilat. Kuntien omistamana yhtiönä meillä on vahva elinkeinopoliittinen tavoite saada yritykset menestymään alueella.

Yhteistyömallit ovat joustavia hankkeen ja asiakkaan tarpeen mukaisesti.
(Julkaistu lehdessä Toimitilat.fi 5/2021)Yhteydenotot
Seija Takanen
040 519 5732
seija.takanen@jykia.fi