Artikkelit

YIT toteuttaa Wihurin uuden logistiikkakeskuksen Vantaan K3 Logistics -yritysalueelle

YIT toteuttaa Wihurin uuden logistiikkakeskuksen Vantaan K3 Logistics -yritysalueelle

YIT ja Wihuri ovat allekirjoittaneet sopimuksen Wihuri Oy Aarnion käyttöön tulevan uuden logistiikkakeskuksen toteuttamisesta. Laajuudeltaan noin 25 000 m²:n toimisto- ja logistiikkakiinteistö sijaitsee YIT:n kehittämällä K3 Logistics -yritysalueella Vantaan Viinikkalassa, Kehäradan, Kehä III:n ja kiitotie 3:n välissä, mistä myös alueen nimi juontaa juurensa. Keskeisen sijaintinsa ja monipuolisen tonttitarjontansa ansiosta alue tarjoaa mahdollisuuksia mittavillekin logistiikkaratkaisuille.

”Uusi logistiikkakeskuksemme edustaa modernia, lämpötilasäädeltyä läpivirtausmallia, joka mahdollistaa asiakkaidemme entistä tehokkaamman ja laadukkaamman palvelun. Logistiikkakeskukseen tullaan rakentamaan noin 2 500 m²:n toimistotilat, joihin siirtyvät pääkaupunkiseudulla työskentelevät toimihenkilömme, pikatukkujen henkilökuntaa lukuun ottamatta”, kertoo Juha Mattila, Wihuri Oy Aarnion toimialajohtaja.

”Yhteistyö kahden yli satavuotiaan, Wihurin ja YIT:n välillä, on sujunut erittäin hyvässä hengessä. Hanke jatkaa hienosti Wihurin pitkää tarinaa elintarviketukkurina täydentäen samalla YIT:n kehittämää laajaa K3:n työpaikka-aluetta”, mainitsee Heikki Lähdesniemi, YIT:n Logistiikkarakentamisen hankekehityspäällikkö.

”Tämä merkittävä hanke on herättänyt voimakasta kiinnostusta myös useiden kiinteistösijoittajien keskuudessa, joiden kanssa neuvottelut ovat jo loppusuoralla”, toteaa Timo Lehmus, liiketoimintaryhmän johtaja YIT:ltä.

Cision tiedotepalvelu

(Julkaistu lehdessä Vapaat Toimitilat 8/2016)