Artikkelit

Ilmalanlinna

ILMOITUS
Ilmalanlinna

Meillä jokainen on siniverinen

Siksi Ilmalanlinna mahdollistaa poikkeukselliset puitteet kuninkaallisille joukoillesi.

Pidä arvokkain aarteesi tyytyväisenä

Moderni työyhteisö on asiantuntijoiden yhteisö, jossa arvot ja arvostus kulkevat rinnan. Työyhteisö menestyy, kun sillä on liiketoimintaidea, joka todentuu yhtäläisenä sekä tekemisessä että tunnelmassa.

Ilmalanlinna tarjoaa puitteet, joilla pidät yrityksesi tärkeimmän pääoman tyytyväisenä ja valmiina ylittämään itsensä. Tämän päivän tilat tukevat huomisen syntymistä. Onnistuneissa tiloissa uudet ideat, tuoreimmat keksinnöt, ihmisten osaaminen ja aikaansaannokset kukoistavat. Oikeat tilat tukevat ketteriä työskentelytapoja, ruokkivat rohkeutta ja luovat alustan yrityksen kulttuurille.

Ilmalanlinna rakastaa yksilöä, yhteisöä ja loistavia yhteyksiä

1. Poikkeuksellisen hyvät kulkuyhteydet kaikkialta pk-seudulta.
2. Tilaa yksilöille ja yhteisöille.
• Monimuotoiseen yhteistyöhön ja kanssakäymiseen
• Keskittymiselle
• Toisiaan tukevien toimintojen yhteistyötiloille
• Joustavuudelle toiminnan tarpeiden mukaan
3. Supernopeat ja -laadukkaat tietoliikenneyhteydet – koska Wired Score.

Räätälöimme tilat, joissa väki ei väsähdä

Takaamme, että palvelu pelaa ja parkkihalliin mahtuu. Teemme kanssanne valintoja, joilla varmasti erotutte. Yrityksen kaikkein tärkein ja arvokkain omaisuus arvostaa sitä, että tilat rakennetaan heidän ehdoillaan.

Tehdään se, mitä tarvitaan ja halutaan, jotta väki viihtyy ja tulosta syntyy. Pidetään siis palveluita rakentaessa työntekijä suunnittelun sydämessä.

Mitä paremmin tila palvelee porukoitasi, sitä mutkattomampaa ja tuloksekkaampaa työskentely on. Se, mikä palvelee heitä, palvelee varmasti myös muita tärkeitä ryhmiä, kuten asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja alan startupeja, paikallisia yrityksiä ja asukkaita.

Luonnollisesti lähialueen poikkeuksellisen pätevät palvelut täydentävät loistavasti kokonaisuutta. Pohjoismaiden suurin ostoskeskus Tripla hotelleineen, sekä muut monipuoliset Pasila-Ilmalan palvelut ovat lyhyen kävely- tai ratikkamatkan päässä.

Sijainti – Kuusi minuuttia keskustasta

Tarjoamme keskeisen sijainnin. Autolla, bussilla, junalla, pyörällä, ratikalla, Kluuvista, Espoosta, Kauniaisista, lentoasemalta puolessa tunnissa tai jopa alle.
Ota yhteyttä tai tutustu tarkemmin: ilmalanlinna.fi

Joona Reunanen
GEM Property Oy
+358 45 179 8778
joona.reunanen@gemproperty.fi

Petteri Säntti
GEM Property Oy
+358 40 764 3927
petteri.santti@gemproperty.fi


(Julkaistu lehdessä Toimitilat.fi 5/2020)