Artikkelit

Vieraiden tyytyväisyyden eteen tehdään paljon ja ylitetään isojakin esteitä

ILMOITUS
Vieraiden tyytyväisyyden eteen tehdään paljon ja ylitetään isojakin esteitä

Usein toimitilakohteissa kuulee puhuttavan käyttäjistä tai vuokralaisista. Me Derbyssä näemme heidät Vieraina isolla V:llä. Haluamme Vieraidemme viihtyvän paikassa, jossa he viettävät merkittävän osan elämästään ja tuntevansa itsensä toivotuiksi Vieraiksi, jotka voivat keskittyä omaan työntekoon jättäen kaiken muun hoidettavaksemme.

Useat tekijät vaikuttavat toimitilakohteiden menestykseen tai epäonnistumiseen, joista käyttäjätyytyväisyys on yksi merkittävimmistä. Tyytyväinen Vieras on helpompi sitouttaa pidempiin sopimuksiin ja hyvien kokemusten jakaminen muiden kesken on kultaakin arvokkaampaa kohteen maineelle. Siksi kuuntelemme Vieraidemme toiveita päivittäin, jotta pystymme vastaamaan heidän toiveisiinsa myös jatkossa. Tiedonkulkuun on panostettu erilaisin välinein ja tyytyväisyyttä mitataan tarkemmin kyselyn avulla ja vuosittaisessa käyttäjäkokouksessa, jossa kaikki palveluntuottajat ja derbyläiset kohtaavat.

”Onnistunut asiakaspalvelu on kaikkien etu. Vieraat voivat keskittyä työntekoon, kohteen käyttöaste pysyy korkeana ja näin kaikki ovat onnellisempia. Totuus kuitenkin on että aina voi tehdä paremmin ja niin me aiomme myös tehdä.”

Antti Jalomäki, Derby Business Parkin kiinteistöpäällikkö

Palvelut on suunniteltu sujuvaan arkeen

Laadukas asiakaspalvelu ja asiantuntemus auttavat voittamaan Vieraiden sydämet puolellemme ja tekemään Derbystä houkuttelevan. Uusien Vieraiden löytäminen ja sitouttaminen on kallista ja aikaa vievää, minkä takia teemme mielellämme kaikkemme nykyisten derbyläisten tyytyväisyyden takaamiseksi ja sitouttamiseksi. Luottamusta ei rakenneta hetkessä, mutta sen voi menettää silmänräpäyksessä.

Derby Business Park on läheisen Vermon raviradan hengessä nimetty kolmesta toimistotalosta ja parkkihallista koostuva yrityspuisto Espoon Perkkaalla. Kohde tarjoaa LEED Platinum -tason toimitiloja luonnon helmassa, josta on upeat näkymät ikimetsään ja Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä merelle asti.
• 10 vierasyritystä
• n. 1 000 vierasyritystyöntekijää
• 100 % tyytyväisyys kohteeseen

Enää yksi vapaa tila Derbyssä 489 m²

Toimistotiloissa huonelämpötilan ohjaus on integroitu ilmanvaihtoon, lämmitykseen ja jäähdytykseen sekä tilan läsnäolotietoon. Tällöin olosuhteet työntekoon ovat aina optimaaliset. Vieraiden fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi on myös otettu huomioon yksinkertaisilla valinnoilla. Esimerkiksi suurin osa tiloista on päällystetty kokolattiamatolla, joka on allergia- ja astmaliiton suosittelema. Se vähentää hienojakoisen pölyn määrää jopa 50%, on hajuton, testattu myrkyllisten aineiden varalta ja valmistettu nykyaikaisista kierrätettävistä ja kierrätetyistä materiaaleista ympäristöystävällisin menetelmin.

Toimistotilat ovat muokattavissa uuden Vieraan liiketoimintaan sopiviksi; esimerkiksi avotilaksi, huonetoimistoiksi tai näiden kahden yhdistelmäksi.

Edes valoja ei tarvitse itse sytyttää tai sammuttaa, vaan sekin on hoidettu Vieraiden puolesta automaattisesti. Tehokkaan valaistusjärjestelmän lisäksi Derbyssä on huomioitu se kaikkein taloudellisin, ystävällisin ja terveydelle hyödyllisin valon lähde: Luonnonvalo.


(Julkaistu lehdessä Toimitilat.fi 4E/2019)


Kysy lisää viimeisestä vapaasta toimistotilasta:

Antti Jalomäki
0400 317 091
antti.jalomaki@juhola.com

Tutustu kohteeseen ja vapaaseen toimistotilaan tarkemmin osoitteessa: derby.fi