Artikkelit

NCC käynnistää toimistotalon rakentamisen Helsingissä

NCC käynnistää toimistotalon rakentamisen Helsingissä

NCC käynnistää Aitio Business Parkin toisen vaiheen rakennustyöt Helsingin Ruskeasuolla. Toimistorakennukseen tulee noin 4 700 m² vuokrattavaa toimitilaa.

-On upeaa jatkaa Mannerheimintien päähän syntyvän merkittävän toimistoalueen kehittämistä ja käynnistää uuden toimistotalon rakentaminen. Aitio Business Parkin toinen vaihe, Verdi-talo edustaa uuden ajan toimistoa niin tilojen kuin kestävän kehityksen ratkaisujen osalta. Modernit, muuntojoustavat ja toiminnaltaan ensiluokkaiset toimitilat ovat haluttuja myös tässä taloustilanteessa, kertoo NCC Property Developmentin toimitusjohtaja Mika Soini.

Aitio Business Parkin toimitilat edustavat tiloiltaan ja ratkaisuiltaan uutta ajattelua. Ensimmäinen vaihe, Vivaldi-talo on Suomen ensimmäinen kansainvälisen BREEAM Excellent -luokituksen saanut toimistorakennus. Ekologisesti suunnitellussa rakennuksessa on muun muassa viherkatto, aurinkopaneeleita ja sähköautojen latauspisteitä. Myös uudessa Verdi-talossa tavoitellaan BREEAM Excellent -tasoa.

Aitio Business Parkin ensimmäinen vaihe, Vivaldi-talo, valmistui maaliskuussa 2013. Se sisältää noin 5 650 m² vuokrattavaa toimisto- ja liiketilaa. Vuokrattavaa toimitilaa Aitiossa tulee olemaan yhteensä noin 10 400 m² ja se tarjoaa työtilat noin 700 hengelle.

Rakennustöiden toteuttajana toimii NCC Rakennus Oy ja rakennuksen arvioitu valmistuminen on elokuussa 2016. Toimitilojen vuokrauksesta vastaa NCC Property Development Oy.

NCC:llä on parhaillaan rakenteilla Alberga Business Parkin 4. vaihe Espoon Leppävaarassa. Kohde valmistuu tämän vuoden marraskuussa.

Cision tiedotepalvelu

(Julkaistu lehdessä Vapaat Toimitilat 5B/2015)


NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2014 oli 6,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000.