Artikkelit

Valolinnan hyvinvointitoimistot Heinolassa tarjoavat parempaa

ILMOITUS
Valolinnan hyvinvointitoimistot Heinolassa tarjoavat parempaa

Yhdistä työhyvinvointi jokaiseen työpäivään
– Anna lupa voida paremmin

Ihmisten fyysisen hyvinvoinnin ylläpitäminen työpaikoilla on yhä tärkeämpää työssä viihtymisen ja yleisen hyvinvoinnin kannalta. Moneen kertaan on tutkittu ja havaittu yhtäjaksoisen istumisen terveysriskit työpaikoilla. Pienetkin aktivoinnit työpäivän lomassa ovat tärkeitä terveyden edistämisen kannalta ja ne ennaltaehkäisevät tehokkaasti erilaisia sairauksia ja työstä poissaoloja. On tärkeää tunnistaa hyvinvoinnin tekijät työympäristössä. Valolinna ja Nowene-terveyskylpylä tarjoavat kivan yhdistelmän toimistoa ja hyvinvointia.

Valolinnassa tarjoamme työskentely-ympäristön, jossa voit yhdistää hyvinvointihetket kätevästi ja vaivattomasti työpäivään.

Pääset työpaikalta hissillä parissa minuutissa Nowene-terveyskylpylän hyvinvointikeskukseen, jossa on monipuolinen valikoima elementtejä fyysisiin aktiviteetteihin ja relax-hetkiin.

Voit esimerkiksi ennen työpäivän alkua käydä kuntosalilla ja aamu-uinnilla. Työpäivän aikana voit aktivoida itseäsi 15 minuutin Spinning-heatillä ja väsymyksesi on kaikonnut. Tai voit ottaa 15 minuutin Relax-vesipatjahieronnan työpäivän ohessa. Voit myös pitää 35-50 minuutin asiakaskokouksen kahdeksan henkilön infapunasaunassa ja ottaa näin positiivisen lähdön päivään.

Nowene-terveyskylpylän Relax-niityllä voit käydä viettämässä päivän hiljaisen hetken riippukeinussa ja katkaista kiireisten ajatusten virran.

Alueella sijaitsee myös hotelli ja paljon majoituspalveluja yritysvieraillesi.

Valolinnassa on vapaana 25 kpl erikokoisia 15-25 m² toimistotiloja. Vuoden 2020 alusta alkaen toimistotilaa vapautuu 50 huoneen verran. Valolinnassa on vuokrattavissa useita erilaisia kokoustiloja alkaen 100 henkilön auditoriotiloista pieniin kokoushuoneisiin.

”Elä ihtees työllä pilloo”

(Julkaistu lehdessä Toimitilat.fi 5/2019)


Ota yhteyttä
juha.kukkonen@carelogi.fi • 041-4541 840
www.nowene.fiwww.valolinna.fi