Artikkelit

Yhteisöllisyys on MOW hubien kantava teema

ILMOITUS
Yhteisöllisyys on MOW hubien kantava teema

Et ole varmaankaan ainoa, joka coworking-tiloja harkitessaan pohtii, että kuinkahan hyvin sitä itse sopisi yhteisölliseen työympäristöön? Olisiko helppoa sulautua osaksi uudenlaista ympäristöä ja yhteisöä, jossa kasvot saattavat vaihtua melkeinpä päivittäin? Filosofiamme peruspilareihin kuuluu, että jokaisen jäsenemme täytyy tuntea olonsa MOW hubeissa kotoisaksi - kaikki ovat tervetulleita toimialasta ja persoonasta riippumatta!

Viihtyvyyden takaamiseksi panostamme erityisen paljon joustavuuteen, yhteisöllisyyteen ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluun, jotka ovat toimintamme ehdottomia valttikortteja. Nämä ovat asioita, jotka eivät ole kaikissa työyhteisöissä itsestäänselvyys, oli kyseessä sitten perinteinen konttori tai avoin toimistotila.

Miksi juuri MOW?

Palvelumme ja tilamme tukevat erilaisten työntekijöiden tarpeita ja työskentelytiloja löytyy hubeistamme monenlaisia. Olitpa sitten sosiaalinen papupata, joka syttyy toisten kanssa ideoinnista, taikka työhösi uppoutuva tyyppi, joka kaipaa omaa rauhaa tehokkaaseen työntekoon - tai jotain näiden väliltä - meidän kaiken kattavaan porukkaan sovit taatusti.

Yksilöllisyyden arvostaminen

Joustavat jäsenyytemme mahdollistavat sen, että pystyt räätälöimään työpäivästäsi juuri itsellesi parhaiten toimivan kokonaisuuden. Meiltä löytyy monipuoliset tilat kulloiseenkin fiilikseen: niihin hetkiin, kun tarvitset omaa työrauhaa, tai kun pieni kuhina ympärillä saa aivosi juuri sillä hetkellä raksuttamaan parhaiten. Jokainen työntekijä on yksilö ja ymmärrämme hyvin erilaiset tarpeet, jotka voivat vaihdella niin työtehtävien kuin päivän fiiliksenkin mukaan. Haluammekin tukea jokaisen henkilökohtaista työskentelytapaa mahdollisimman hyvin ja kannustaa ihmisiä etsimään juuri sen itselleen sopivan työskentelytavan.

Voit aloittaa päivän perustamalla työpisteesi lähelle kahvikonetta tai Front Deskiä, ja vaihtaa päivän kuulumiset samalla, kun selailet sähköpostit ja päivän uutiset. Jos taas tarvitset keskittymiseen hiljaisuutta ja rauhaa, voit siirtyä hiljaisen työskentelyn tiloihin, tai vaikka hoitaa salaisen työpuhelun ilmastoidussa puhelinkopissa. Työboostillasi on vain taivas rajana, kun pääset toteuttamaan itseäsi sinulle sopivalla tavalla.

Paitsi monipuolisissa tiloissa, meillä voit myös työskennellä sinulle parhaiten sopivaan aikaan - tervetulleita ovat niin aamuvirkut kuin iltakukkujatkin. Jos päiväsi lähtee parhaiten käyntiin Crewn tai muiden MOWn jäsenten kanssa jutustellessa, se onnistuu taatusti. Jos taas haluat heräillä uuteen päivään omassa rauhassa, löytyy hubeistamme paljon rauhallisia soppeja, joissa voit nauttia aamukahvisi. Coworking-tilamme sopivat siis lähes kaikille, sillä palveluidemme myötä pystyt räätälöimään juuri itsellesi sopivan jäsenyyden ja siten tehdä työpäivistäsi mahdollisimman mielekkäitä ja tehokkaita.

Vaihtelu virkistää

Vaihtelevuus työympäristössä todella piristää ja hubeissamme se on todettu faktaksi.

Joustavuuden myötä työporukka saattaa vaihtua tiloissamme suhteellisen tiuhaan tahtiin, kun uudet uteliaat henkilöt saapuvat vaikkapa päiväpassin myötä kokeilemaan tilojamme. Meiltä löytyy toki myös vakiintunutta porukkaa, jotka ovat todenneet MOW hubin itselleen varsin sopivaksi ympäristöksi ja eivät halua vaihtaa hyväksi todettua toiseen.

Vaihtelevuus tekee työpäivistä entistä innostavampia. Vieruskaveriksi saattaa yhtenä päivänä istahtaa vaikkapa joku superinspiroiva tyyppi, joka herättää uusia ideoita omaan toimintaasi. Toisena päivänä taas saatat kahvitauolla käydä kiinnostavan keskustelun täysin eri alalla työskentelevän coworking-kaverin kanssa, joka saa ymmärtämään paremmin laajempaa busineksen kenttää.

Hubeissamme tapahtuu myös paljon kohtaamisia, jotka saattavat johtaa aivan uudenlaisiin yhteistyökuvioihin, jotka olisivat jääneet tapahtumatta ilman päivittäisiä kohtaamisia ja kahvijonossa vaihdettuja keskusteluja. Se, että vierustoveri tai kahvitauon rupattelukaveri ei välttämättä ole joka päivä sama tyyppi, tekee työpäivistä entistä jännittävämpiä, sillä et koskaan tiedä mitä mahdollisuuksia uusi työpäivä voi tuoda tullessaan.

Perinteisen toimiston haastaja

Useat varmasti myös miettivät, millainen jäsenyys olisi itselle kaikista sopivin; kenties oma työhuone vai työpiste avotiloissa?

Useilla yhteisöämme harkitsevilla on kokemusta perinteisistä konttoreista, joissa työskennellään 9-17 joka päivä, omalla työpisteellä päivästä toiseen istuen. Joillekin tällaiseen työskentelyyn tottuneille saattaa olla jopa haastavaa kuvitella, minkälaisia vaihtoehtoja on tarjolla, tai mikä olisikaan omiin tarpeisiin kaikkein paras ratkaisu silloin, kun saisi itse valita. Useat haluavatkin tilaisuuden tullen etsiä itselleen juuri ideaalin työskentelytilan ja siksi kiinnostuvat coworking-tiloista. Meillä vaihtoehdot ovat yksinkertaistettuna päivittäin vapaasti valittava työpiste avoimista tiloista, oma henkilökohtainen työpiste avoimista tiloista, tai oma yksityinen työhuone. Kaikissa jäsenyystyypeissä on mahdollisuus toki vaihtaa paikkaa muuallekin työpäivän aika, jos oma työpiste ei tänään tunnukaan omalta: koko talon palvelut ja tilat ovat jokaisen jäsenen käytettävissäsi.

Jos kaipaat päivän aikana vaihtelua, voit halutessasi siirtyä vaikkapa työskentelemään tapahtumatilaan tai keittiöaulaan, pitää kokouksen yhdessä useista yksilöllisistä neukkareistamme, tai iltapäiväväsymyksen iskiessä käydä pikaisilla nokosilla päikkärihuoneessamme.

Päiväpassimme avulla pääset heti kokemaan hubiemme käsinkosteltavan kannustavaa tunnelmaa ja voimme melkein taata, että sen kokemuksen jälkeen työskentely esimerkiksi omassa kotitoimistossa saattaa tuntua varsin tylsältä vaihtoehdolta.

Luonteva ilmapiiri

MOWlla on erityisen tärkeää se, että kaikki saavat olla töissä omia itsejään ja sinun ei tarvitse ottaa mitään roolia saapuessasi kumpaankaan hubeistamme. Keskeistä toiminnassamme on toisten kunnioitus ja hyvä meininki. Molemmilla hubeillamme on oma sielu, mutta kuitenkin sama visio paikasta, jonne ihmiset haluavat myös jäädä työpäivän jälkeen viettämään aikaa. Meiltä löytyy monenmoista tekijää niin startup-yrittäjistä asianajotoimistoihin kuin luovan alan ammattilaisiinkin - vain taivas on rajana. Kun talo on täynnä monipuolista tekijää, sinulla on mahdollisuus tavata uusia tyyppejä lähes päivittäin: networking-mahdollisuutesi ovat hyvin laajat, ja näin ollen voit kehittää omaa toimintaasi sujuvasti työpäivän lomassa hubeissa työskennellessäsi.

Meillä ei ole vaatimuksia kenellekään, joten jos haluat viettää aikaa muiden mowlaisten kanssa - se on mahtavaa. Saat kuitenkin halutessasi aina täysin uppoutua omaan työhösi. Jos naapuritoverilla on stressaava päivä, annamme hänelle tilaa. Jos taas toinen kaveri tarvitsee tsemppausta, olantaputtajia löytyy takuuvarmasti.

Arjen pelastajat - MOW Crew

Mitä tehdä, kun tulostin puhuu vain hepreaa? Tai Wi-Fi yhteys takkuaa? Tai kaikista pahinta - jos kahvikone sekoaa?

Jos jonkin asian kanssa menee sormi suuhun, ei sinun tarvitse kuin suunnata tiskillemme ja kiskaista hihasta ihania työntekijöitämme. He ovat hubien arjen pelastajia, jotka pyrkivät ratkaisemaan ongelmasi ja tekemään työpäivästäsi mahdollisimman mutkattoman. MOW Crew on elintärkeässä asemassa luomassa hubiemme kuuluisaa tunnelmaa, ja heidän puoleensa voit kääntyä asiassa kuin asiassa.

Kun tiedät, että ongelmatilanteissa löydät nopeasti apua, tekee se töihin tulemisesta paljon miellyttävämpää. Asiakaspalvelun paikallaolo luo myös yhteisöllisyyden tunnetta, kun tutut tyypit ovat aamuisin vastassa. Luonnollisesti hubeissamme työskentelee ainoastaan huipputyyppejä, ja voit luottaa siihen, että aamuisin ensimmäisenä huikataan hyvät huomenet ja iltapäivisin toivotetaan illanjatkoja.


Tule kokeilemaan!

Tiivistyksenä voidaankin siis sanoa, että vaihtelu virkistää, MOW Crew pelastaa työpäiväsi ja lämmin ilmapiirimme takaa viihtymisen coworking-tiloissa. Tule siis tutustumaan hubeihimme joko Tampereella tai Helsingissä: pääset kokemaan ainutlaatuisen yhteisöllisyytemme paikan päällä. Et tule taatusti katumaan, kun huomaat päivän vierähtäneen nopeasti mukavissa työskentelytiloissamme, huippuporukan ympäröimänä!

www.mow.fi


(Julkaistu lehdessä Toimitilat.fi 4E/2020)