Hiltusenkaarre 18:ssa on tilava piha-alue
Hiltusenkaarre 18:ssa on tilava piha-alue
Liikehuoneiston edessä on parkkipaikkoja
Liikehuoneiston edessä on parkkipaikkoja
Tilaan on mahdollista toteuttaa taiteovi
Tilaan on mahdollista toteuttaa taiteovi
Tilaan on mahdollista toteuttaa taiteovi
Tilaan on mahdollista toteuttaa taiteovi

Myydään toimistotilat, liiketilat, näyttelytilat, tuotantotilat, varastotilat, työtilat, autotalli/-hallitilat, muut tilat - Oulu

Terwa Toimitilat Hiltusenkaarre 18 Koy, Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu #10750062

Heti vapaana Hiltusenkaarre 18, liiketila 4. Liiketilan koko 176 brt-m2. Myyntihinta 110 000 euroa, yhtiölainaosuus noin 93 190 € (31.12.2023).

Osoite
Hiltusenkaarre 18, 90620 Oulu
Tilatyyppi
Toimistotilaa
176 m2
Liiketilaa
176 m2
Näyttelytilaa
176 m2
Tuotantotilaa
176 m2
Varastotilaa
176 m2
Työtilaa
176 m2
Autotalli/-hallitilaa
176 m2
Muuta tilaa
176 m2
Yhteensä
176 m2
Myyntihinta
110 000
Kiinteistö
Edullinen yhtiölaina, korko vain noin 2,3 %. Hoito- ja pääomavastike + lämpöennakko 1 311,40 €/kk alv 0 %. Lainanlyhennyksen osuus 812 euroa kuukaudessa, korko 175 euroa kuukaudessa. Korkosuojaus 30.8.2027 saakka.

Tilat sopivat liiketoimintaan, jossa on tarvetta hallitilalle. Erityisen hyvin tila sopii esimerkiksi siivousalan tai kiinteistöpalvelualan yritykselle tai yritykselle, joka valmistaa esimerkiksi kakkuja, suklaata tai makeisia. Tilasta löytyy hyvin toimistopinta-alaa ja asiakaspalvelutilaa. Tiloissa on aiemmin toiminut Chocosomnian suklaatehdas, joten tilat ovat erittäin siistit. Asiakkaamme liiketoiminta on kasvanut vauhdikkaasti, jonka johdosta olemme tuottaneet heille uuden suklaatehtaan osoitteeseen Hiltusenkaarre 22. Hiltusenkaarre 18, LT4 on vapaa uuden yrityksen käyttöön. Tilaan voidaan toteuttaa 21x25 taiteovi (katso kuvat).
Sijainti
Kohde sijaitsee liikenteellisesti huippupaikalla Takalaanilassa – tällä paikalla sekä asiakkaat että yhteistyökumppanit tavoittavat yrityksesi helposti.​ Hiltusenkaarteesta pääsee nopeasti Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Myös Kuusamontie ja Pohjantie, joka vie pohjoisen ja etelän suuntaan, ovat helposti ja nopeasti saavutettavissa.

Hiltusenkaarre 18 sijaitsee Ruskontien varrella. Hiltusenkaarteelta on nopea kulku Kuusamontielle. Tontilta pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle, Tornioon ja etelän suuntaan. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Hiltusenkaarteelta on yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Hiltusenkaarre 18 sijaitsee vahvasti kehittyvällä alueella, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.
Pysäköinti
Liiketilan edessä on parkkipaikkoja. Lisäksi liiketilalle kuuluu oma piha-alue yhteiskäyttöisellä pihalla. Omalla piha-alueella yrityksesi voi säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita.

Kiinnitämme Terwa Toimitiloissamme aina huomiota pihan toimivuuteen. Tässä kiinteistöosakeyhtiössä jokaisella toimitilalla on juuri ko. huoneistolle varattu piha-alue niin rakennuksen etu- kuin takapihalla.

Rakennuksen takana on kullekin toimitilaosakkeelle varattu toimitilaosakkeen levyinen suojaisasti aidattu takapiha. Takapiha tarjoaa suojattua tilaa varastointiin tai taukohetkeen omalla pihalla.
Muuta
Tuotantotila on erittäin siisti. Tuotantotilaan on erillinen käyntiovi ja aula, jonka kautta voi vastaanottaa tavaraa.

Yläkerran neuvotteluhuoneesta on näkymä alakerran tuotantotilaan. Yläkerran neuvotteluhuoneen yhteydessä on hyvin varusteltu keittiö.

Yläkerrassa on tilava toimistohuone ranskalaisella parvekkeella.

Alakerrassa on tilavat sosiaalitilat. Alakerran sosiaalitilasta löytyy pukukaapit. Alakerran WC/suihkutila on tilava.

Hoito- ja pääomavastike + lämpöennakko 1 311,40 €/kk alv 0%
Vapautuu
Kysy
Rakennusvuosi
2021

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Ota yhteyttä

Terwa Kiinteistökehitys Oy

Terwa Kiinteistökehitys Oy on kiinteistökehityksen ammattilainen, joka tuottaa asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavia, lisäarvoa tuottavia ja laadukkaita tilaratkaisuja.

Myymme ja vuokraamme toimitilaa, liiketilaa ja toimistotilaa. Ratkaisemme tilatarpeesi niin, että tila vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi - oli tavoitteenasi omat tilat tai toimivat vuokratilat.

Tilatarpeen ratkaisemiseen tähtäävään palvelukokonaisuuteemme kuuluvat kiinteistökehityspalvelut ja tilatarpeisiin liittyvät asiantuntijapalvelut eri liiketoiminta-alueilla.

  http://www.terwakiinteistokehitys.fi
 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin