Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Keilaranta 18, Keilaniemi, 02150 Espoo #10787931

Espoon Keilaniemessä Life Science Centerin uusimman osan 313 m2 tila: persoonallinen, näyttävä ja avara tila isoilla ikkunapinnoilla ja omalla sisäänkäynnillä Raide-Jokerin päätepysäkin vieressä.
Täydellinen esim. showroom-toimistoksi.

Life Science Center (LSC) eli Keilaranta 10-18 sijaitsee aivan nopeasti kasvaneen ja edelleen kehittyvän Keilaniemen ytimessä. Kyseessä on Suomen merkittävä keskittymä modernin työympäristön yli tuhannelle kansainvälisen tason huippuosaajalle.

Life Science Centerin nykyisten tilojen yhteyteen valmistuu huippumoderni laajennusosa jonka jälkeen kokonaisuus on valmis.

Life Science Center vuokralaiset nauttivat ensiluokkaisista palveluista - ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi kiinteistöstä löytyy myös sisätiloissa oleva auto- ja pyörähalli, autopesula, hammaslääkäri, hieroja, pesula, kuntosali sekä sen yhteydessä oleva Recovery Studio ja runsaasti suihkutiloja. Kohteessa työterveysasemapalveluja tarjoaa Heltti.

Kysythän meiltä lisätiedot ja autamme kaikissa vaiheessa haussanne - maksutta.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Osoite
Keilaranta 18, 02150 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
313 m2
Pohjapiirros
Sijainti
Keilaniemeen on helppo saapua sekä henkilöautolla että julkisilla kulkuvälineillä.
Vapautuu
Kysy
Kerros
1

Hissi

Ota yhteyttä

Croisette Real Estate Partner

Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Näytä puhelinnumero 040 014 9302

Sami Viitala
Näytä puhelinnumero +358 400 149 302

  https://www.croisette.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Keilaranta 18, Espoo

 

B2B palvelut

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin