Vuokrataan varastotilat - Vantaa

Puutarhatie 24, Koivuhaka, 01300 Vantaa #10787533

Tarjolla katutason tehokas varastotila reilulla nosto-ovella.

Vantaan Koivuhaassa katutason varastotila 392,5 m2. D-talosta (Puutarhatie 24).

Tila on erittäin selkeä ja valoisa, kattoikkunoistakin tulee valoa. Sisäkorkeus noin viisi metriä eli lavahyllyt saa kolmeen tasoon, avara ja tolpaton tila.

Varastotilaan on pihalta n. 3,5 m korkea nosto-ovi eli tilaan on helppo lastata ja se on myös isolla pakettiautolla sisäänajettavissa.

Lisäksi kaksi omaa kulku-ovea ulkoa, joista toinen nykyiselle ns. toimistopuolelle. Omat sosiaalitilat ja seinillä erotettu työhuone sekä neukkarina käytetty tila.

Koivuhaan yrityskeskus on helposti saavutettava tuotanto/toimistokiinteistö Vantaan Koivuhaassa. Moderni kohde on valmistunut vuonna 2010. Kiinteistö sijaitsee Koivuhaan yritysalueella, jonne on keskittynyt mm. teollisuusalan yrityksiä. Kiinteistö hyödyntää aurinkoenergiaa omien aurinkokennojensa avulla.
Energialuokka C.

Erinomaisten yhteyksien äärellä Vantaan Koivuhaassa, tämä kiinteistö on vilkkaan tien varrella, joten valomainoksin voi lisätä näkyvyyttä. Mahdollisuus vuokrata autopaikkoja. A-talossa vuokralaisia palvelee suosittu lounasravintola. Kysy rohkeasti lisätietoja.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Osoite
Puutarhatie 24, 01300 Vantaa
Tilatyyppi
Varastotilaa
392 m2
Pohjapiirros
Sijainti
Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Vantaan Koivuhaassa. Vilkas Tikkurilantie sijaitsee aivan kohteen vieressä ja Kehä III:n liittymään on vain muutaman minuutin matka.
Vapautuu
Heti vapaa
Ota yhteyttä

Croisette Real Estate Partner

Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Näytä puhelinnumero 040 014 9302

Sami Viitala
Näytä puhelinnumero +358 400 149 302

  https://www.croisette.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Puutarhatie 24, Vantaa

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!