Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Maarinportti, Metsäpojankuja 1, Pohjois-Tapiola, 02130 Espoo #10786355

Esimerkkiratkaisu kahden toimistokerroksen kokoisesta toimitilasta, johon saa tilankäyttöratkaisusta riippuen n. 100 – 200 työpistettä. Tulevalla käyttäjällä on mahdollisuus vaikuttaa tilaratkaisuihin sekä materiaalivalintoihin.

Osoite
Metsäpojankuja 1, 02130 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
2330 m2
Tilajako
Jaettavissa
Muuta
Maarinportti on vuonna 2024 saneerauksesta valmistuva, täysin uudistettu toimistokokonaisuus osoitteessa Metsäpojankuja 1. Pohjois-Tapiolan ja Otaniemen raja-alueella sijaitseva 6-kerroksinen toimitilakiinteistö modernisoidaan ja saneerataan vastaamaan nykypäivän yritysten moninaisia tarpeita. Uudistuksen myötä syntyy vastuullinen ja tyylikäs pääkonttoritason toimitilakiinteistö.

Maarinporttiin valmistuvat modernit toimitilat ovat helposti muunneltavia ja ne suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan vuokralaisten tarpeita. Ennen tilojen valmistumista on vuokralaisilla mahdollisuus suunnitella juuri omaan tarpeeseen soveltuvat tilaratkaisut ja yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa vaikuttaa myös mm. valittaviin pintamateriaaleihin ja niiden väreihin.

Kehä I:tä pitkin kulkevat lukuisat bussit, ja pikaraitiolinja, samoin kuin runkolinja 550 palvelee erityisen hyvin myös Maarinporttiin saapuvia. Lähin metroasema on Aalto-yliopisto, josta kävelee kohteeseen alle 15 minuutissa. Tapiolan keskus ja Kauppakeskus Ainoan kattavat palvelut ovat vain noin 2 km päässä. Kiinteistöltä on myös vain noin 8 minuutin kävelymatka merelliselle Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä Espoon rantaraitille.

Vieraille ja vuokralaisillekin pysäköintipaikkoja on tarjolla kiinteistön pihalla ja reilusti lisää pysäköintipaikkoja löytyy lämpimästä pysäköintihallista.

Saneerauksen suunnittelun ja toteutuksen tavoitteena on saavuttaa LEED Gold -sertifikaatti.
Vapautuu
Kysy
Rakennusvuosi
1996

Uudiskohde

Jaettavissa

Ota yhteyttä

Juhola Asset Management Oy

Linnoitustie 3 02600 Espoo
Näytä puhelinnumero 040 5333 055

Petri Nietosvaara
Näytä puhelinnumero +358 405333055

  https://www.juhola.com
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Metsäpojankuja 1, Espoo

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin