Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Erottajankatu 19, Keskusta, 00130 Helsinki #10786303

Historiallinen toimisto monitilatoimisto - huikea, persoonallinen, historiallinen, kaunis. Tätä tilaa voisi kuvata monin adjektiivein mutta oikeasti se on ehdottomasti käytävä paikan päällä katsomassa.

Tila kaipaa modernisointia ja ehostamista joka tehdään tulevan käyttäjän toiveiden mukaan - ohessa kolme havainnekuvaa millaisen upean wow-toimiston muutoksella tähän voisi tehdä.

Helsingin Erottajankulma on yksi ydinkeskustan arvostetuimmista kortteleista. . Jo vuonna 1893 valmistunut Erottajankulma on täynnä koristeellisia ja pysäyttäviä yksityiskohtia.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Osoite
Erottajankatu 19, 00130 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
432 m2
Pohjapiirros
Sijainti
Esplanadin puisto ja Svenska Teatern vastapäätä, ydinkeskustan tunnelmaa parhaimmillaan. Lounaalla piipahdat vaikka piknikillä Espan puistossa tai syömässä lukemattomissa lounasvaihtoehdoissa minuuttien kävelyn päässä.
Vapautuu
Kysy

Hissi

Ota yhteyttä

Croisette Real Estate Partner

Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Näytä puhelinnumero 040 014 9302

Sami Viitala
Näytä puhelinnumero +358 400 149 302

  https://www.croisette.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Erottajankatu 19, Helsinki

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin