Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Kansakoulukuja 1, Kamppi, 00100 Helsinki #10767915

Monien mahdollisuuksien toimitila, johon saa työpisteet jopa yli 50 henkilölle. Tämä ylimmän toimistokerroksen toimisto koostuu vierekkäisistä 465 m² + 177 m² huoneistoista.


Kokonaisuus on muokattavissa tulevan käyttäjän yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi, nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi. Tilaan saadaan esim. luotua upea loungekahvila-alue, jossa henkilökunta voi kokoontua ja viettää aikaa. Työhuoneita ja tiimityötiloja, neuvottelu- ja vetäytymistiloja, sekä avotyöalueita yhdistelemällä saadaan yrityksellenne sopiva työympäristö. 
Haluttaessa tähän huoneistoon on yhdistettävissä yläpuolisesta kerroksesta n. 77 m² suuruinen takkahuone & saunaosasto & terassi, -tilakokonaisuus. Tarjolla keskeisellä sijainnilla oleva uniikki toimitilakokonaisuus. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!
 
Kansis1 tarjoaa pääkonttoritason toimitilaa hyvällä sijainnilla Kampissa. Erinomaiset julkiset yhteydet ja sujuva pysäköinti Forumin parkkihallissa, josta kuivin jaloin toimistolle. Kohteessa laaja kattaus käyttäjäpalveluita kuten aulapalvelu, neuvottelutilat, sosiaali- ja liikuntatilat, sekä laadukas ravintola. Lisäksi Kampin keskuksen lukuisat lounasmahdollisuudet ja monipuoliset palvelut vain kivenheiton päässä.

Osoite
Kansakoulukuja 1, 00100 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
642 m2
Kiinteistö
Kansis 1
Pysäköinti
Kiinteistössä on oma autohalli, johon sisäänajoyhteys Kansakoulukujalta. Lisäksi kiinteistöstä pääsee sisäkautta suoraan Kampin P-CityForum -pysäköintihalliin.
Palvelut
Auditorio, henkilöstöravintola, catering, vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali, aulapalvelu, saunaosasto
Muuta
Tilan ominaisuudet: tilassa on ilmastointi, avo-/kombitoimisto
Vapautuu
Heti vapaa
Kerros
5.
Energiatehokkuusluokka
E
Ota yhteyttä

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Revontulentie 7, 02100 Espoo
Näytä puhelinnumero 020 703 50

Ylva Nybergh
Näytä puhelinnumero 040 352 2003

Elo on yksi Suomen suurimmista kiinteistönomistajista. Sen suoraan omistukseen kuuluu n. 700 000 m² erilaisia toimitiloja sekä noin 2 800 asuntoa. Vuokranantajana Elo on luotettava, pitkäjänteinen kumppani, joka panostaa jatkuvasti niin toimitilojen kuin asuntojen viihtyvyyden, käytettävyyden ja ympäristötehokkuuden kehittämiseen.

  http://toimitilat.elo.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Kansakoulukuja 1, Helsinki

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin