Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Keilaranta 10-16, Keilaniemi, 02150 Espoo #10764329

Korkeatasoista 410,5 m² toimistotila Espoossa, meren ja pääväylien tuntumassa, menestyvien teknologiayritysten läheisyydessä.

Osoite
Keilaranta 10-16, 02150 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
410,5 m2
Pohjapiirros
Kiinteistö
Life Science Centerin E-talon viidennen kerroksen siisti ja monipuolinen 410,5 m² toimisto.

Life Science Center sijaitsee kehittyvän Keilanimen ytimessä. Se on Suomen merkittävin biotiede- ja teknologiayrityskeskittymä, joka tarjoaa modernin työympäristön 1200 kansainvälisen tason huippuosaajalle eri biotiede- ja teknologiayrityksessä. Keilaniemi on entisestään kehittyvä alue, jossa yhdistyvät monipuoliset palvelut, luonto, meri ja virkistysmahdollisuudet.

Keilaniemeen on helppo saapua sekä henkilöautolla, että julkisilla kulkuvälineillä. Kehä I:n ja Länsiväylän liittymät ovat lähes vieressä. Bussipysäkit sekä Keilaniemen metroasema ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja tuleva Raide-Jokeri kulkee valmistuttuaan aivan vierestä.

Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi meiltä löytyy myös sisätiloissa oleva auto- ja pyörähalli, autopesula, hammaslääkäri, työterveyspiste, hieroja, pesula, kuntosali sekä sen yhteydessä oleva Recovery Studio ja runsaasti suihkutiloja.

LSC:lle on myönnetty BREEAM-ympäristösertifikaatti. BREEAM-ympäristösertifikaatti (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) on yksi Euroopan luotetuimmista ympäristösertifikaateista ja erinomainen työkalu kestävän kehityksen ylläpitoon ja energiankulutuksen tarkkailuun
Vapautuu
Kysy
Kerros
5
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Näkyvällä paikalla

Hissi

Ota yhteyttä

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 24
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh: Näytä puhelinnumero 020 730 8830

Sopivat toimitilat yhdellä otolla!

Kartoitamme toimitilatarpeesi ja etsimme yrityksellesi parhaiten sopivat vapaat toimitilat. Koska vuokranantajat maksavat palvelumme, on tämä yrityksellesi veloituksetonta.

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

  https://scanreal.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Keilaranta 10-16, Espoo

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

HALLIT