Vuokrataan toimistotilat - Vantaa

Koy Rälssitie 7, Rälssitie 7 C, Veromies, 01510 Vantaa #10762263

Vuokrataan monipuolisesti erilaisia tiloja sisältävä toimistokokonaisuus keskeiseltä paikalta. Tila on muotoiltavissa monenlaisiin tarpeisiin.

Osoite
Rälssitie 7 C, 01510 Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotilaa
302 m2
Kiinteistö
Nyt tarjolla kiinteistön 2. kerroksessa 302 m2 kokoinen siisti toimistotila, johon sisältyy erikokoisia työhuoneita ja isompia kokouskäyttöön tai jaetuiksi toimistoiksi soveltuvia huoneita. Huoneistossa on myös keittiö ja aulatila. Tilaan voidaan tehdä kevyitä muutostöitä toiveidesi mukaan.

Kaksikerroksinen kiinteistö on rakennettu vuonna 1990 ja siistit tilat vastaavat erinomaisesti nykypäivän yritysten tarpeita. Rakennuksesta löytyy yhteensä 1 500 neliötä tilaa toimia
Sijainti
Kohde sijaitsee Kehä III varrella kauppakeskus Jumboa vastapäätä ja kehä III:n sekä lentokentälle menevän risteyksen kupeessa.
Ympäristö
Alue on tällä hetkellä voimakkaasti kehittyvä. Kehä III viereen on rakennettu menestyviä toimistotaloja ja YIT on toteuttamassa Aviapolis nimistä hanketta pääosin asuinrakentamiseen, jota mainostetaan 37.000 ihmisen työpaikkana, 18.000 ihmisen kotina ja 25 minuutin matkana Helsinkiin. Alueelle on syntymässä lähivuosina yli 15.000 uutta työpaikkaa.
Pysäköinti
Kohteessa on noin 40 autopaikkaa.
Palvelut
Jumbon kauppakeskus kohteen läheisyydessä takaa hyvät palvelut. Lisäksi Veromiehen alue kuuluu Vantaan yritysaluekeskittymään.
Kulkuyhteydet
Monipuoliset Helsingin ja Vantaan paikallisliikenteen kulkuyhteydet. Helsinkiin autolla n. 25 min ja lentokentälle 5-10 min.
Vuokralaisia
ICT Elmo, Kylmä Kolmonen, Marioff Corporation ja PRO Power Energy Oy.
Muuta
Lue lisää kiinteistöstä: https://konttorit.fi/sijainnit/vantaa-ralssitie/
Vapautuu
Kysy
Rakennusvuosi
1990
Kerros
2 / 2

Näkyvällä paikalla

Ota yhteyttä

Samla Toimitilat

Ilari Joensivu
Vuokrauspäällikkö
Näytä puhelinnumero 045 861 3088
Kauppakatu 18 C 35
40100 JYVÄSKYLÄ

Samla Capital on suomalainen kiinteistösijoittamiseen erikoistunut yhtiö, joka sijoittaa kasvukeskusten kiinteistöihin hallinnoimiensa rahastojen kautta. Rahastorakenne mahdollistaa sijoittamisen kiinteistöihin sekä ammattimaisille että ei-ammattimaisille sijoittajille. Yhtiön perusti vuonna 2015 yhdistetyn kolminkertainen Olympiavoittaja, KTM, Samppa Lajunen.

  http://www.samlacapital.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Rälssitie 7 C, Vantaa

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin