Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Eteläesplanadi 22, Kaartinkaupunki, 00130 Helsinki #10752900

Arvostetussa osoitteessa Esplanadin puiston laidalla sijaitseva avotoimisto. Tähän siistiin toimitilaan saa sijoitettua n. 10 työpistettä. Tilaan kuuluu myös neuvotteluhuone, keittiö ja kaksi wc:tä. Ota yhteyttä ja kysy tarkempia vuokraustietoja!
  Bensowin talo on Arkkitehti Uno Ullbergin suunnittelema liikepalatsi. Talo on valmistunut keskellä sotavuosia ja se on yhä täynnä sisua, positiivista asennetta sekä uskoa tulevaisuuteen. Kiinteistöön on tehty viimevuosina mittavia uudistustöitä säilyttäen alkuperäinen arkkitehtuuri ja arvokkuus. Kiinteistössä on näyttäviä toimistotiloja, joista upeat näkymät niin kiinteistön viihtyisälle sisäpihalle kuin Esplanadin puistonkin suuntaan. Tämän, keskustan palveluiden äärellä olevan kiinteistön katutasolta löytyy kuntosali sekä arjen lounashetkiin luksusta tarjoavia maineikkaita ravintoloita.

Osoite
Eteläesplanadi 22, 00130 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
165 m2
Kiinteistö
Bensowin liiketalo
Pysäköinti
Kiinteistön omasta parkkihallista on mahdollisuus vuokrata autopaikkoja. Lisäksi lähietäisyydellä on useita keskustan pysäköintihalleja.
Palvelut
Henkilöstöravintola, kuntosali
Muuta
Tilan ominaisuudet: tilassa on ilmastointi, avo-/kombitoimisto
Vapautuu
Heti vapaa
Kerros
4.
Energiatehokkuusluokka
C
Ota yhteyttä

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Revontulentie 7, 02100 Espoo
Näytä puhelinnumero 020 703 50

Ylva Nybergh
Näytä puhelinnumero 040 352 2003

Elo on yksi Suomen suurimmista kiinteistönomistajista. Sen suoraan omistukseen kuuluu n. 700 000 m² erilaisia toimitiloja sekä noin 2 800 asuntoa. Vuokranantajana Elo on luotettava, pitkäjänteinen kumppani, joka panostaa jatkuvasti niin toimitilojen kuin asuntojen viihtyvyyden, käytettävyyden ja ympäristötehokkuuden kehittämiseen.

  http://toimitilat.elo.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Eteläesplanadi 22, Helsinki

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

HALLIT