Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Keilasatama 5, Keilaniemi, 02150 Espoo #10749061

Keilasataman vuonna 2001 rakennettu toimistokeskus tarjoaa vuokralaisille korkeatasoista ja edustavaa toimistotilaa. Vapaana 693 m2 toimistotila 7. kerroksesta. Ohessa havainnollistavia kuvia.

Tilojen tekniset ratkaisut ovat korkeatasoisia. Lasijulkisivut antavat kohteelle tyylikkään ilmeen ja tuovat sisälle runsaasti luonnonvaloa. Kaksinkertaiset lasijulkisivut on varustettu automaattisilla, valon määrän mukaan säätyvillä kaihtimilla, joten työskentelyolosuhteet pysyvät optimaalisina vuorokaudenajasta riippumatta. Kohteen kaikissa tiloissa on jäähdytys.

Keilasataman toimistokeskuksessa on tarjolla laaja valikoima käyttäjäpalveluita. Näihin kuuluvat mm. aula-, postitus- ja ravintolapalvelut. Kohteen 2. kerroksessa sijaitsee neuvottelukeskus, jonka 20 korkeatasoisilla AV-laitteilla varustettua neuvotteluhuonetta ovat korvauksetta kaikkien vuokralaisten käytössä. Lisäksi kiinteistössä on monipuoliset edustustilat saunoineen.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Energialuokka GKerros: 7

Osoite
Keilasatama 5, 02150 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
693 m2
Kulkuyhteydet
Keilasataman toimistokeskus sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Kohteen saavutettavuus on erinomainen. Kohde sijaitsee Länsiväylän ja Kehä I:sen välittömässä läheisyydessä, joten omalla autolla se on saavutettavissa helposti. Myös julkiset yhteydet ovat hyvät niin Espoon suunnalta kuin Helsingistä tultaessakin. Metroaseman rakennustyöt ovat alueella jo käynnistyneet ja liikenne alkaa vuonna 2015.

Liitetiedostot

Ota yhteyttä

CRE PREMISES

Puh. Näytä puhelinnumero 020 7290 710

Vantaankoskentie 14
01670 VANTAA

  http://www.premises.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Keilasatama 5, Espoo

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

HALLIT