Vuokrataan toimistotilat - Salo

Vilhonkatu 8, Keskusta, 24100 Salo #10739306

Salon ydinkeskustassa sijaitsevassa, monipuolisessa kauppakeskus Plazassa vuokrattavana yhdessä tai erikseen kolme 9 m² toimistohuonetta. Tiloja voidaan yhdistää. Salon suosittuun kauppapaikkaan, Plazaan, on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Salon rautatieasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä kauppakeskuksesta. Ota yhteyttä ja varaa näyttö! Kauppakeskus Plaza sijaitsee aivan Salon kaupungin ytimessä. Liiketilat Salon Plazassa ovat erinomainen valinta, kun etsit toimivaa liiketilaa näkyvältä ja suositulta kauppapaikalta Salossa. Kiinteistöön on helppo tulla sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Tervetuloa jatkuvasti kehittyvään kauppakeskus Plazaan - paikkaan, jossa viihdytään.

Osoite
Vilhonkatu 8, 24100 Salo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
9 - 36 m2
Tilajako
Jaettavissa
Jaettavissa / laajennettavissa 9 m²
Kiinteistö
Kauppakeskus Plaza
Pysäköinti
Pysäköintitilaa parkkihallissa. Iso osa pysäköintipaikoista on lämmitetty, ja lisäksi hallista löytyy sähköauton latauspisteet.
Palvelut
Henkilöstöravintola
Muuta
Tilan ominaisuudet:
Vapautuu
Heti vapaa
Kerros
3.

Jaettavissa

Ota yhteyttä

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Revontulentie 7, 02100 Espoo
Näytä puhelinnumero 020 703 50

Anne Kitula
Näytä puhelinnumero 044 354 1140

Elo on yksi Suomen suurimmista kiinteistönomistajista. Sen suoraan omistukseen kuuluu n. 700 000 m² erilaisia toimitiloja sekä noin 2 800 asuntoa. Vuokranantajana Elo on luotettava, pitkäjänteinen kumppani, joka panostaa jatkuvasti niin toimitilojen kuin asuntojen viihtyvyyden, käytettävyyden ja ympäristötehokkuuden kehittämiseen.

  http://toimitilat.elo.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Vilhonkatu 8, Salo

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin