Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Revontulentie 7, Tapiola, 02100 Espoo #10739302

Valoisa päätytoimisto jossa on ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. Avotyötilaa, kaksi neuvotteluhuonetta, vetäytymistiloja ja rauhallisen cafe-/lounge-alueen sisältävä kokonaisuus. Tämä toimitila remontoidaan tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan. Mahdollisuus rakentaa myös toimistohuoneita.
  Sielukas ja ajaton Tapiolan Helmi on modernin työnteon koti. Ihastu 70-luvun hyvin pidettyyn aikalaiseen, jota on uudistettu vuosien varrella vastaamaan 2020-luvun tarpeita. Tarjoamme toimitiloja räätälöidyllä otteella kaiken kokoisille yrityksille, aina startupista pääkonttoritason ratkaisuihin. Yksi tilojemme parhaista ominaisuuksista onkin niiden skaalautuvuus monenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin.

Helmen kattavat palvelut tekevät arjesta sujuvaa, palveluihin kuuluu mm. aulapalvelu, lounasravintola sekä kahvila, kokousmaailma, kuntosali ja uima-allas sekä saunat.

Helmi sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Espoon kehittyvässä Tapiolassa, länsimetron sekä Tapiolan kattava bussiverkosto tuovat helppoutta arkeen. Lähin metropysäkki sijaitsee kauppakeskus Ainoan yhteydessä, joka sijaitsee 400 metrin päässä kiinteistöstä. Helmi on kätevästi saavutettavissa myös autolla, sekä pyörällä jonka voi pysäköidä suoraa lämpimään pyöräparkkiin.

Osoite
Revontulentie 7, 02100 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
573 m2
Kiinteistö
Helmi
Pysäköinti
Kiinteistöstä löytyy rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja, joiden käytöstä sovitaan vuokrasopimuksen yhteydessä. Vieraspysäköintipaikat latauspisteineen sijaitsevat pihalla, talon sisäänkäynnin edessä.
Palvelut
Auditorio, henkilöstöravintola, catering, vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali, aulapalvelu, saunaosasto
Muuta
Tilan ominaisuudet: tilassa on ilmastointi, avo-/kombitoimisto
Vapautuu
Heti vapaa
Kerros
7.
Energiatehokkuusluokka
C
Ota yhteyttä

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Revontulentie 7, 02100 Espoo
Näytä puhelinnumero 020 703 50

Merja Rikkonen
Näytä puhelinnumero 050 344 3050

Elo on yksi Suomen suurimmista kiinteistönomistajista. Sen suoraan omistukseen kuuluu n. 700 000 m² erilaisia toimitiloja sekä noin 2 800 asuntoa. Vuokranantajana Elo on luotettava, pitkäjänteinen kumppani, joka panostaa jatkuvasti niin toimitilojen kuin asuntojen viihtyvyyden, käytettävyyden ja ympäristötehokkuuden kehittämiseen.

  http://toimitilat.elo.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Revontulentie 7, Espoo

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

HALLIT