Vuokrataan toimistotilat - Salo

Joensuunkatu 7, 24100 Salo #10731543

Salon IoT Campuksella kaikki tarpeellinen on saman katon alla. Monipuoliset ja nykyaikaiset toimisto- ja tuotantotilamme sekä tutkimuslaboratoriomme ovat muuttovalmiita, ja tilaa kasvulle on 13 jalkapallokentän verran. Salo IoT Campuksen yhteisö ja kansainväliset verkostot takaavat huippuosaajien tuen kaikissa vaiheissa ideoinnista tuotantoon.

Salon IoT Campus tarjoaa yrityksille alustan toimia muiden yritysten ja yhteistyökumppanien keskellä. Salosta löytyy myös osaajia monen yrityksen rekrytointitarpeisiin.

Salon IoT Campus sijaitsee liikenteellisesti hyvällä paikalla Helsingin ja Turun välissä. Turusta Salon IoT Campus ovelle kulkee junalla ja autolla noin 30 minuutissa ja Helsingistä noin tunnissa. Pysäköintipaikkoja autoille on erittäin hyvin

Kiinteistöistä löytyy tiloja monen alan yrityksille. Muuttovalmiita tiloja on vapaana 20 m2 toimistosta aina tuhansien neliöiden toimistoihin. Rakennuksissa on useita pääkonttoritason toimistotiloja. Alueelle on mahdollista toteuttaa myös tuotantotiloja. Kampuksella toimii muun muassa Suomen ainoa autojen akkuja valmistava tehdas.

Tilat sopivat esimerkiksi teknologia-alan yrityksille ilman kalliita muutostöitä ja alan yhteistyökumppanit löytyvät saman katon alta.

Salo IoT Campuksen alueella työskentelee ja opiskelee jo tällä hetkellä noin 2 000 henkilöä. Salo IoT Campus tarjoaa yrityksille myös kattavat tukipalvelut kuten aulapalvelun, monipuoliset neuvottelutilat, kuntosalit ja lähes kaikki muut yrityksen tarvitsemat palvelut.

Kysy eri tilavaihtoehtoja ja lisätietoja.

Osoite
Joensuunkatu 7, 24100 Salo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
945 m2
Vapautuu
Kysy
Huoneiden lukumäärä
1
Ota yhteyttä

RHG Real Estate

Hämeenkatu 2 B20, 20500 Turku
Näytä puhelinnumero 020 734 4020

Juho Viljanen
LKV
Näytä puhelinnumero 040 741 7522

  https://rhg.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Joensuunkatu 7, Salo

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin