Vuokrataan toimistotilat - Kerava

Jäspilänkatu 18, Jäspilä, 04250 Kerava #10729828

Toimisto 200m²

Osoite
Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava
Tilatyyppi
Toimistotilaa
200 m2
Kiinteistö
Vuokrattavana perussiistiä toimistotila Keravalta.

Vuokrataan hissitalon ylimmässä kerroksessa sijaitseva siisti ja valoisa toimistotila, jossa kuusi tilavaa huonetta sekä keittiö ja wc:t. Kaikista huoneista on avarat näkymät. Huonejakoa mahdollista muuttaa. Lisäksi tilakokonaisuuteen kuuluu samassa kerroksessa oleva erillinen korkea näyttelytila, joka toimii myös neuvotteluhuoneena. 

Kiinteistö ja sijainti

Jäspilän liikekeskus on rauhallinen, kolmikerroksinen rakennus, jonka katutaso tarjoaa liiketilaa ja ylemmistä kerroksista löytyy huonetoimistotilaa. Kiinteistössä toimii muun muassa tilitoimisto, VR Tracks, Ramirent sekä Würth Oy. Kiinteistö sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien päässä, Keravantien ja Alikeravantien risteyskohdassa. Kiinteistölle on helppo saaapua eri suunnista. Läheltä kulkee Lahden moottoritie. Autolla saapuville pihalta löytyy runsaasti parkkitilaa.

Lähistöltä löytyy lounasravintoloita ja muita palveluita. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa noin 400 metriä. Lahden moottoritien ramppi on melkeinvieressä. Keravan keskustaan ajaa nopeasti.
Vapautuu
Heti
Kerros
3. krs

Liitetiedostot

Yhteystiedot

LogisTila Oy

Karhumäentie 3, 01530 Vantaa

Hanna Temmes
Näytä puhelinnumero 050 527 5595

  http://www.logistila.fi/
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Jäspilänkatu 18, Kerava

 

Muuttavan yrityksen palvelut

HALLIT

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!