Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Maistraatinportti 4, Pasila, 00240 Helsinki #10669518

Muuttovalmis, siistissä kunnossa oleva toimistotila, joka koostuu lukuisista työhuoneista ja neuvottelutiloista. Nykymuodossaan tähän toimitilaan saa työpisteet n. 40 henkilön organisaatiolle. Tarvittaessa tilankäyttöratkaisua on mahdollisuus muokata kombitoimistoksi avaamalla osa tiloista avotyötilaksi. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen tutustumiskäyntisi tilaan.
  Toimitilat Pasilan Maistraatinportti 4:ssä ovat voittamaton valinta, kun etsit keskeistä sijaintia ja toimivaa työympäristöä. Kohteeseen on helppo saapua sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla. Helsingin ydinkeskustaan pääsee minuuteissa. Lähikortteleista löytyvät Pasilan monipuoliset palvelut. Tervetuloa kehittyvän Länsi-Pasilan keskelle!

Osoite
Maistraatinportti 4, 00240 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
784 m2
Kiinteistö
Helsingin Maistraatinportti 4
Pysäköinti
Kiinteistön vastapäisestä sijaitsevasta Länsi-Pasilan pysäköintihallista on vuokrattavana lämmintä parkkitilaa. Talon edessä on maksullisia kadunvarsipysäköintipaikkoja.
Palvelut
Henkilöstöravintola
Muuta
Tilan ominaisuudet: tilassa on ilmastointi
Vapautuu
Heti vapaa
Kerros
5.
Energiatehokkuusluokka
F
Ota yhteyttä

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Revontulentie 7, 02100 Espoo
Näytä puhelinnumero 020 703 50

Eija Lehto
Näytä puhelinnumero 040 862 0830

Elo on yksi Suomen suurimmista kiinteistönomistajista. Sen suoraan omistukseen kuuluu n. 700 000 m² erilaisia toimitiloja sekä noin 2 800 asuntoa. Vuokranantajana Elo on luotettava, pitkäjänteinen kumppani, joka panostaa jatkuvasti niin toimitilojen kuin asuntojen viihtyvyyden, käytettävyyden ja ympäristötehokkuuden kehittämiseen.

  http://toimitilat.elo.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Maistraatinportti 4, Helsinki

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin