Uudiskohde

Vuokrataan toimistotilat, liiketilat, näyttelytilat, tuotantotilat, varastotilat, työtilat, autotalli/-hallitilat, varastohotelli, muut tilat - Oulu

Terwa Toimitilat Terwaportti Koy, Visiolinja 28, 90410 Oulu #10749955

Tontilla on rakennusoikeutta 3 500 brt-m2. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksellesi lisäarvoa tuottavat, uudet upeat tilat! Hinnat alkaen 1445 euroa/brt-m2.

Osoite
Visiolinja 28, 90410 Oulu
Tilatyyppi
Toimistotilaa
150 - 3500 m2
Liiketilaa
150 - 3500 m2
Näyttelytilaa
150 - 3500 m2
Tuotantotilaa
150 - 3500 m2
Varastotilaa
150 - 3500 m2
Työtilaa
150 - 3500 m2
Autotalli/-hallitilaa
150 - 3500 m2
Varastohotelli
150 - 3500 m2
Muuta tilaa
150 - 3500 m2
Yhteensä
150 - 3500 m2
Tilajako
Jaettavissa
Uudiskohde, joka suunnitellaan asiakkaan tarpeita vastaavaksi
Kiinteistö
Oulunportin alue moottoritien varrella, Oulun lentoasemalle johtavan tien läheisyydessä, on uusi, vetovoimainen yritysalue. Alueella sijaitsee jo Sakan, KymppiPlussan ja Kamuxin autoliikkeet, SAH Suomen autohuolto ja varaosaliike Paakkari sekä K-Auto. Alueella sijaitsee myös Tarvikeskus, makeistukku Pekan Eurohinnat ja rakennusliike Eskola. Alueelle on rakennettu uudet tilat myös LVI-tukku WaBekille. Pörhön autoliike on myös varannut tontin Oulunportista, kuten myös Teräs-Rengas. Suuria autoalan liikkeitä keräävä keskittymä on toimijoiden mielestä vetovoimainen paikka uusille liikkeille.

Oulunportti sopii loistavasti esim. autofiksaus- tai autosähköalan yritykselle sekä mille tahansa yritykselle, jonka palveluja autokauppa käyttää - olipa kyseessä automaalaus, vetokoukun asennus tai vaikkapa auton teippaus. Sijainti on loistava myös esim. sähkö- tai LVI-alan urakoitsijalle, tukkukaupalle, varastohallille tai myymälälle.
Sijainti
Tonttimme sijaitsee keskeisellä paikalla Oulunportin alueen sisääntuloväylällä Osoitteessa Visiolinja 28. Oulunportin alueen erityisenä vahvuutena on sijainti Pohjantien varressa näkyvällä paikalla. Kaikkiaan alueelle on rakennusoikeutta osoitettu kaikkiaan 89 700 kerrosalaneliötä. Uusia työpaikkoja Oulunporttiin lasketaan tulevan noin 500. Oulunportista löydät lisää tietoa Oulun kaupungin verkkosivuilta: www.ouka.fi/oulu/asuminen-ja-rakentaminen/oulunportti
Muuta
Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja ChocoSomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek. Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista täältä: https://terwakiinteistokehitys.fi/referenssit/
Vapautuu
2023
Rakennusvuosi
2023 (uudiskohde)

Uudiskohde

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Ota yhteyttä

Terwa Kiinteistökehitys Oy

Tule kehittämään kanssamme yrityksellesi modernit, lisäarvoa tuottavat tilat huippupaikalle. Vuokrattavat liiketilat ja toimitilat Oulussa: Raimo Pahkala, puhelin Näytä puhelinnumero 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänoja, puhelin Näytä puhelinnumero 040 501 8086 . Raimon tavoitat sähköpostitse osoitteesta raimo.pahkala@terwarahasto.fi ja Erkin osoitteesta erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.

Terwa Kiinteistökehitys Oy on kiinteistökehityksen ammattilainen, joka tuottaa asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavia, lisäarvoa tuottavia ja laadukkaita tilaratkaisuja.

Myymme ja vuokraamme toimitilaa, liiketilaa ja toimistotilaa. Ratkaisemme tilatarpeesi niin, että tila vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi - oli tavoitteenasi omat tilat tai toimivat vuokratilat.

Tilatarpeen ratkaisemiseen tähtäävään palvelukokonaisuuteemme kuuluvat kiinteistökehityspalvelut ja tilatarpeisiin liittyvät asiantuntijapalvelut eri liiketoiminta-alueilla.

  http://www.terwakiinteistokehitys.fi
 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin