Vuokrataan toimistotilat - Jyväskylä

Vapaudenkatu 60, 40100 Jyväskylä #10790905

Vuokrataan siistiä toimistotilaa Jyväskylän Vapaudenkadulta⭐

Osoite
Vapaudenkatu 60, 40100 Jyväskylä
Tilatyyppi
Toimistotilaa
200 - 600 m2
Kiinteistö
Tarjolla Erinomainen Toimistotila Jyväskylän Sydämessä - Vapaudenkatu

Oletko etsimässä modernia ja monipuolista toimistotilaa yrityksellesi? Nyt tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus vuokrata 400 m² kokoinen toimistotila Jyväskylän keskeisellä sijainnilla Vapaudenkadulla. Tämä toimisto jakautuu kahteen kerrokseen ja tarjoaa erinomaiset puitteet tehokkaaseen työskentelyyn.

Toimiston ominaisuudet:

Kaksi Kerrosta: Toimisto koostuu kahdesta tilavasta kerroksesta, jotka mahdollistavat joustavan tilankäytön ja eri toimintojen erottamisen. Tämä on ideaalinen ratkaisu yrityksille, jotka kaipaavat erillisiä tiloja esimerkiksi tiimityöskentelyyn ja kokouksiin.

Kaksi Keittiötä: Molemmissa kerroksissa on oma keittiö, mikä tarjoaa henkilökunnalle mukavuutta ja joustavuutta. Keittiöt ovat moderneja ja täysin varusteltuja, mikä tekee taukohetkistä miellyttäviä ja helpottaa arkea.

Tilavat Toimistotilat: Koko toimistotila on suunniteltu toimivaksi ja viihtyisäksi. Avarat huoneet ja luonnonvalo luovat inspiroivan työympäristön, joka tukee luovuutta ja tuottavuutta.

Keskeinen Sijainti: Vapaudenkadun sijainti tarjoaa loistavat liikenneyhteydet ja palvelut kävelyetäisyydellä. Asiakkaat ja työntekijät pääsevät helposti perille ja ympäristön monipuoliset palvelut takaavat kaiken tarvittavan löytyvän läheltä.

Vuokraa Tämä Upea Toimistotila Nyt!

Tämä toimistotila on valmis vastaanottamaan uuden yrityksensä. Sen monipuoliset tilat ja keskeinen sijainti tekevät siitä täydellisen valinnan monenlaisille yrityksille. Älä missaa tätä tilaisuutta vuokrata korkealaatuinen toimistotila Jyväskylän sydämestä.

Ota yhteyttä ja sovi esittely jo tänään!


Ota yhteyttä!
Sijainti
Vapaudenkatu 60
Kulkuyhteydet
Linja-auto pysäkit aivan vieressä
Vapautuu
Kysy

Katutasossa

Ota yhteyttä

Business Network Oy

Kauppakatu 41 A 8
40100 JYVÄSKYLÄ
p. Näytä puhelinnumero 050 4767876 Eerik
p. Näytä puhelinnumero 044 3666 937 Juuso

  http://www.businessnetwork.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Vapaudenkatu 60, Jyväskylä

Tietosuojaseloste
 

B2B palvelut

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin