Kohteesta ei kuvia
Uudiskohde

Vuokrataan toimistotilat, liiketilat, näyttelytilat, tuotantotilat, varastotilat, työtilat, autotalli/-hallitilat, muut tilat - Oulu

Posantie 1, 90620 Oulu #10777069

Takalaanilassa huippupaikalla uutta liiketilaa. Vuokrattavana liike/toimitilaa 300–700 brt-m2. Vuokra alkaen 10,9 €/brt-m2 + hoitokulut.

Osoite
Posantie 1, 90620 Oulu
Tilatyyppi
Toimistotilaa
300 - 700 m2
Liiketilaa
300 - 700 m2
Näyttelytilaa
300 - 700 m2
Tuotantotilaa
300 - 700 m2
Varastotilaa
300 - 700 m2
Työtilaa
300 - 700 m2
Autotalli/-hallitilaa
300 - 700 m2
Muuta tilaa
300 - 700 m2
Yhteensä
300 - 700 m2
Tilajako
Jaettavissa
Vuokra
Alkaen 10,90 €/brt-m2 + hoitokulut
Sijainti
Loistava sijainti

Posantieltä on nopea kulku Raitotielle, josta pääsee sujuvasti Kuusamontielle. Posantieltä pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle, Tornioon ja etelän suuntaan. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Raitotieltä on yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Tilat valmistuvat arviolta 12/2024.
Ympäristö
Vahvasti kehittyvä alue

Posantie sijaitsee Oulun Takalaanilan vahvasti kehittyvällä ja halutulla alueella. Alueelle on valmistunut viime vuosina runsaasti uusia liiketiloja, ja sinne on sijoittunut mm. rakennuttamamme Onninen Express. Alueella sijaitsee myös Puuilon uusi myymälä, RealMachinery ja Etra.

Takalaanila sijaitsee Ruskon alueen vieressä. Ruskon alueella on paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä.

Rusko, Ruskonselkä ja Takalaanila muodostavat Oulun suurimman ja merkittävimmän teollisuuden keskittymän ja suurimman yksittäisen työpaikka-alueen. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä. Alueella toimii useita erityyppisiä jätehuollon erikoisosaajia sekä rakennus- ja purku-urakoinnin ammattilaisia. Rusko ja Ruskonselkä toimivat perinteisen teollisuuden, elektroniikkateollisuuden, pienteollisuuden ja alihankintatoimintojen keskeisenä tukikohtana. Aluetta kehitetään aktiivisesti vastaamaan tilaa vaativan teollisuuden, varastotoimintojen sekä materiaalien lajittelutoimintojen tarpeisiin.

Takalaanila on koko Pohjois-Suomen tavaratoimituksen ja painotuotteiden jakelukeskus. Alueella on erinomaiset edellytykset kehittyä laajemmin logistiikan, verkkokaupan, varastotoimintojen sekä niihin liittyvien palvelujen risteyskohdaksi.

Alueille kulkee bussilinjat 8 ja 16 Oulun keskustasta.
Pysäköinti
Iso piha ja runsaasti pysäköintipaikkoja

Tässä kohteessa on kiinnitetty runsaasti huomiota pihan toimivuuteen ja siihen, että liikkuminen piha-alueella on turvallista. Tällä tontilla on runsaasti autopaikkoja niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. Tontin kaksi liittymää takaavat sujuvan liikennöinnin pihalla jopa täysperävaunurekalla.
Muuta
Toimitila taipuu moneen käyttötarkoitukseen

Aiemmin tuottamiimme tiloihin on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakentamisen ammattilainen Eskola Oy, konevuokraamo Vatupassi, makeistukku Pekan Eurohinnat, rakennusliike Sakela, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja ChocoSomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Ota yhteyttä

Vuokraa yrityksellesi modernit, lisäarvoa tuottavat tilat huippupaikalta. Vuokrattavat liiketilat ja toimitilat Oulussa: Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086. Raimon tavoitat sähköpostitse osoitteesta raimo.pahkala@terwarahasto.fi ja Erkin osoitteesta erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.
Vapautuu
Kysy
Rakennusvuosi
2024 (uudiskohde)

Uudiskohde

Katutasossa

Jaettavissa

Ota yhteyttä

Terwa Kiinteistökehitys Oy

Terwa Kiinteistökehitys Oy on kiinteistökehityksen ammattilainen, joka tuottaa asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavia, lisäarvoa tuottavia ja laadukkaita tilaratkaisuja.

Myymme ja vuokraamme toimitilaa, liiketilaa ja toimistotilaa. Ratkaisemme tilatarpeesi niin, että tila vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi - oli tavoitteenasi omat tilat tai toimivat vuokratilat.

Tilatarpeen ratkaisemiseen tähtäävään palvelukokonaisuuteemme kuuluvat kiinteistökehityspalvelut ja tilatarpeisiin liittyvät asiantuntijapalvelut eri liiketoiminta-alueilla.

  http://www.terwakiinteistokehitys.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Posantie 1, Oulu

Tietosuojaseloste
 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!