Vuokrataan toimistotilat, liiketilat - Seinäjoki

Seinäjoen Asematalo, Ruukintie 2, 60100 Seinäjoki #10726239

Uutta toimitilaa Etelä-Pohjanmaan keskeisimmälle paikalle – Seinäjoen asemanseudulle!

Osoite
Ruukintie 2, 60100 Seinäjoki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
250 m2
Liiketilaa
250 m2
Yhteensä
250 m2
Kiinteistö
Seinäjoen Asematalo kohoaa Seinäjoen keskustan paraatipaikalle aivan juna-aseman kylkeen. Uuden ajan toimistorakennus toimii kotipesänä nykypäivän työntekijöille, jotka liikkuvat sujuvasti kodin ja työpaikan välillä ja kaupungista toiseen. Seinäjoen asemanseudun sijainti on ylivoimainen, sillä juna-asema on käytännössä nurkan takana ja rakennus toimii samalla porttina Seinäjoen keskustan alueelle. Moderni toimitalo tarjoaa kaikki tarvittavat puitteet tehokkaaseen ja monimuotoiseen työskentelyyn. Tiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

Rakennus sopii komealla arkkitehtuurillaan täydellisesti kaupunkikuvaan ja toimii kruunumaisena maamerkkinä aseman alueella. Sijainti on liikenneyhteyksiltään Seinäjoen ylivoimaisin, sillä asemanseudulla on vuosittain yli 2 miljoonaa matkustajaa ja junalla voi matkustaa vaivattomasti Suomen suurimpiin kaupunkikeskuksiin.

Tällä hetkellä vielä vapaana yksi katutasossa sijaitseva toimitila 250 m², joka soveltuu hyvin liiketilaksi tai toimistoksi. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä yritystoimintaasi tukevat tilat!
Sijainti
Sijainti on liikenneyhteyksiltään Seinäjoen ylivoimaisin, sillä asemanseudulla on vuosittain yli 2 miljoonaa matkustajaa ja junalla voi matkustaa vaivattomasti Suomen suurimpiin kaupunkikeskuksiin.
Kulkuyhteydet
Liikenneyhteydet eivät voisi olla paremmat; toimitilat sijoittuvat aivan juna-aseman viereen ja läheisyydessä sijaitsee myös linja-autoasema.
Ota yhteyttä

YIT Oyj

Panuntie 11, 00620 Helsinki
Näytä puhelinnumero +358 20 433 111

Jaakko Linnolahti
Hankekehityspäällikkö
Näytä puhelinnumero +358 50 595 8946

  https://www.yit.fi/toimitilahaku
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Ruukintie 2, Seinäjoki

Tietosuojaseloste
 

B2B palvelut

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin