Kohteesta ei kuvia

Vuokrataan - Kittilä

Myytävät liiketilat Levin Chalets 1, Tunturitie 205, 409, 99130 Kittilä #10682375

Liiketiloja Levin näköalapaikalta

Osoite
Tunturitie 205, 99130 Kittilä
Kiinteistö
Levi Chalets 1 on kuusikerroksinen rakennus, joka sijaitsee hotelli Levi Panoraman ja kongressi- ja luontokeskus Levi Summitin vieressä. Yhdessä Koutalaelle johtavan gondolihissin kanssa nämä muodostavat ainutlaatuisen ja huomiota herättävän palvelukokonaisuuden, joka erottuu edukseen ympäristöstään.

Katutasossa, keskeisellä paikalla sijaitsevat liikehuoneistot tarjoavat ainutlaatuisen paikan monenlaiselle liiketoiminnalle ja ovat varmasti oikea valinta juuri sinulle, joka haluat yrityksesi sijaitsevan Levitunturin sydämessä. Levi Chalets 1 sijaitsee Levin päärinteen välittömään läheisyydessä, noin 300 metrin korkeuteen nousevalla Koutalaella.

Vielä vapaana kolme 46 m²:n kokoista liiketilaa, jotka on myös mahdollista yhdistää isommaksi liiketilaksi. Tilat on suunniteltu joustavasti ja näin ne ovat helposti muunneltavissa monenlaisten yritysten tarpeisiin. Rakennuksessa on myös 40 vapaa-ajan huoneistoa 2.-6. kerroksessa sekä kellarikerroksessa sijaitseva parkkihalli.

Liiketilan kokonaishinta on 152.760 €/liiketila, josta yhtiölainaa on n. 75.000 €. Liiketiloista on mahdollisuus hakea rakennusaikaisia arvonlisäveroja. Ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin ja kysy lisää!
Rakennusvuosi
2002
Ota yhteyttä
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Tunturitie 205, Kittilä

Tietosuojaseloste
 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!