Takaisin

Vuokrataan toimistotilat, toimistohotelli - Tampere

Yrityskeskus Monitori, Sorinkatu 4 C, 33100 Tampere 9673594

Yrityskeskus Monitori

Osoite
Sorinkatu 4 C, 33100 Tampere
Tilatyyppi
Toimistotilaa
12 m2
Toimistohotelli
12 m2
Yhteensä
12 m2
Kiinteistö
Sisäänkäyntimme sijaitsee kiinteistön sisäpihalla Aseman lukkoa vastapäätä. Monitorissa on viihtyisiä ja siistejä, 12 m2:n huoneita. Ylimmästä kerroksesta avautuu näkymä mm. Kansiareenalle
Sijainti
Yrityskeskus Monitori sijaitsee Tampereen keskustassa; linja-autoaseman, rautatieaseman, yliopiston läheisyydessä ja Kansiareenan vieressä.
Ympäristö
Lounaspaikkoja on useampi kymmenen lähietäisyydellä
Pysäköinti
Sorinkadun varteen saa auton kätevästi parkkiin tai vaihtoehtoisesti on tarjolla myös kellarista lämpimiä autohallipaikkoja. Koskikeskuksen, aseman ja Ratinan pysäköintihallit ovat kaikki noin 250m etäisyydellä meistä.
Palvelut
Kaikissa huoneissa on halutessasi valmiina kiinteä valokuituyhteys.

Vuokralaisten käytössä ovat kokoustila, sosiaali- ja keittiötilat sekä odotustilat.
Vuokraan sisältyy mm. 4-väri laserkopiokoneen/tulostimen käyttöoikeus, aulapalvelut/INFO ja huoneen siivous. Kahviosta löytyy Zinzinon espresso kahvit. Lisäksi on tarjolla myös muita työtäsi helpottavia lisäpalveluita. Kysy lisää!
Kulkuyhteydet
Meille on helppo tulla autolla, junalla tai bussilla, linja-autoaseman pysäkit ovat aivan vieressä ja hämeenkadultakaan ei ole pitkä matka meille.
Vuokralaisia
Vuokralaisia meillä on laidasta laitaan, löytyy kirjanpitäjiä, isännöitsijä, eri alan myyjiä, henkilöstövuokrausta, sprinklerisuunnittelijaa jne...
Tervetuloa työskentelemään mukavien ihmisten joukkoon Yrityskeskus Monitoriin!
Muuta
Mikäli yrityksesi tarvitsee osoitteen, mutta ei kiinteää toimipaikkaa, tarjoamme sinulle virtuaalitoimiston, joka mahdollistaa valitsemasi palvelut ilman erillisen työtilan vuokraamista. Virtuaalitoimistoon sisältyy postipalvelu, neuvotteluhuoneen ja kopiokoneen käyttöoikeus. Voit itse valita, mitä palveluita tarvitset. Kysy lisää!
Kerros
3 / 3
Huoneiden lukumäärä
16

Näkyvällä paikalla

Hissi

i
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Sorinkatu 4 C, Tampere

m
Yhteystiedot

Miori

Miia Rinne
miia.rinne@miori.fi
040 739 6563
Sorinkatu 4 c 3.krs

 http://www.miori.fi
a
 

Muuttavan yrityksen palvelut

Kaikki yritysmuuttoon