Vuokrataan toimistotilat, liiketilat, näyttelytilat, varastotilat, työtilat, muut tilat - Lempäälä

Tampereentie 488, 33880 Lempäälä #10784491

Näkyvällä ja hyvällä paikalla Tre-Hki moottoritien varella siisti monikäyttöinen tila. Tila on muunneltavissa monenlaiseen käyttötarkoitukseen: toimistotila, showroom, myymälä, maahantuonti, kokoustila, varastotila.
Maalämpö, ilmalämpöpumput jäähdytykseen, runsaasti parkkitilaa + lämpötolppia.

Osoite
Tampereentie 488, 33880 Lempäälä
Tilatyyppi
Toimistotilaa
660 m2
Liiketilaa
660 m2
Näyttelytilaa
660 m2
Varastotilaa
660 m2
Työtilaa
660 m2
Muuta tilaa
660 m2
Yhteensä
660 m2
Kiinteistö
Kiinteistössä on siisti aula, henkilökunnan taukotila, jossa pieni keittiö, pukuhuone, suihku, wc, sauna, 4 siistiä toimistohuonetta ja 1 neuvotteluhuone, 2 x wc, sali/näyttelytila, keittiö, pakkaamo/varasto. Tila on yhtenäinen ja yhdessä tasossa ja muuneltavissa.
Sijainti
Kiinteistö on Tre-Hki moottoritien varressa näkyvällä ja helposti saavutettavalla paikalla. Tampereen rautatieasemalle n. 9km/15min. Kiinteistön katolla oleva valomainos ja pihan 3 mainoslipputankoa näkyvät ohikulkevalle liikenteelle (n. 40.000 autoa/vrk). Päädyssä on myös valomainospaikka.
Ympäristö
Ympäristössä on muuta pienteollisuus ja yritystoimintaa.
Pysäköinti
Kiinteistön pihalla on runsaasti parkkitilaa ja myös lämpötolppapaikkoja. Etupihan parkkipaikat asfaltoitua. Paikkoja on yli 50 autolle.
Palvelut
Vähän matkan päässä on Sääksjärven liikekeskus jossa mm. kauppoja ja ruokapaikkoja.
Kulkuyhteydet
Helppo, ruuhakaton ja nopea tulla autolla.Vieressä olevan Tampereentien varressa on pyörätie. Bussilla päässee viereen Tampereentien yhteyksillä.
Vuokralaisia
Kiinteistössä ei ole muita toimijoita.
Muuta
Tämä tila muuntuu moneksi! Alunperin hevostarvikkeiden maahantuonniksi rakennettu tila on toiminut mm. Tupperwaren maahantuontina ja liikelahjayrityksen myynti-, näyttely- ja varastotilana. Haemme pidempiaikaista vuokralaista, mielellään kolme vuotta.
Vuokravakuus on kolmen kuukauden vuokraa vastaava vuokra.
Lisätietoa saneerauksista
2022 näyttelytilaan ja aulaan asennettu julkisen tilan laattamatto, rakennettu neuvotteluhuone, asennettu ilmalämpöpumppuja jäähdys/lämmitys, ilmanvaihtolaiteet vaihdettu, näyttelytilan valaistus uusittu, lukot sarjoitettu, esittelytilan seinille asennettu esittely/ripustus seinäkkeet.
2017 toimistotilat maalattu ja lattian pinnoitteet uusittu, WC tilojen kalusteet ja pinnat uusittu, aulan kattoikkunat vaihdettu, aulan valaistus ja asennettu kattoon julkisen tilan laattaverhoilu.
Vapautuu
Vapautuminen sovittavissa tarpeen mukaan
Saneerausvuosi
2022
Ota yhteyttä

Eija Niemi
Tiptop Tuote Oy
Näytä puhelinnumero 0504116210
eija.niemi@tiptoptuote.fi

Pyydä lisätietoa

Kohteesta Tampereentie 488, Lempäälä

Tietosuojaseloste
 

B2B palvelut

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin