Vuokrataan toimistotilat, näyttelytilat, työtilat - Nurmijärvi

Huoletonta vuokralaiskokemusta - siisti 239 m² toimistotila Nurmijärven Klaukkalassa, Yrittäjäntie 16, 01800 Nurmijärvi #10765957

Suunnitteletko perustavasi uutta liiketoimintaa tai etsitkö yrityksellesi uusia toimivampia toimistotiloja? Tässä haluan olla apunasi tarjoamassa huoletonta vuokralaiskokemusta siistissä 239 m² toimistotilassa Nurmijärven Klaukkalassa Järvihaan teollisuusalueella.

Osoite
Yrittäjäntie 16, 01800 Nurmijärvi
Tilatyyppi
Toimistotilaa
239 m2
Näyttelytilaa
239 m2
Työtilaa
239 m2
Yhteensä
239 m2
Tila soveltuu
Koulutus, coworking
Vuokra
3200 €/kk + ALV 24 %
 
Vuokraan sisältyy lämpö
Kiinteistö
Meillä on vapautunut nyt vuokralle valoisa ja siisti 239 m² toimistotila, joka sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Tilasta löytyy viisi erilaista työ/neuvottelutilaa, joiden lisäksi lisämukavuutta työpäiviin tuo isompi avara tila. Vaikka tila on entuudestaan toimivalla pohjaratkaisulla, haluamme ottaa teidän yrityksenne tarpeet huomioon. Sen vuoksi tiloja on mahdollista muokata juuri teidän liiketoimintaanne sopiviksi.

Tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä ja töihin pääset kätevästi niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin. Asfaltoidulla pihalla löytyy hyvin parkkipaikkoja. Läheltä löydät myös Klaukkalan kattavat palvelut ja maukasta lounasta pääset nauttimaan vieressä sijaitsevassa lounasravintolassa. Hämeenlinnanväylälle on matkaa kymmenen minuuttia ja kehä III:lle ajat vain 15 minuutissa.

Vuokranantajana olen helposti lähestyttävä ja toimeentarttuva sekä ymmärrän sujuvan ja kasvavan liiketoiminnan päälle. Tämän vuoksi haluan tarjota teille huoletonta vuokralaiskokemusta niin, että te voitte keskittyä omaan ydinosaamiseenne ja liiketoimintanne menestykseen. Voitte olla varmoja, että asiat kiinteistöön liittyen hoituvat viipymättä eikä teidän tarvitse kantaa näistä huolta.

Mikäli yrityksenne tarvitsee lisätilaa nyt tai tulevaisuudessa liiketoimintanne laajentuessa, on sitä mahdollista vuokrata tilaisuuksien mukaan samasta kiinteistöstä. Saatavilla on tuotanto- ja toimistotilaa.

Olethan yhteydessä minuun, mikäli haluat lisätietoa ja voimme sopia ajan esittelylle. Odotan puheluasi.

Jaakko Jokela
+358 40 030 2344
Palvelut
Postin pakettien vientipiste (n. 0.1 km)
Matkahuollon palvelupiste (n. 0.1 km)
Lounasravintola (n. 0.1 km)
S-Market Klaukkala (n. 1.6 km)
K-Citymarket Klaukkala (n. 2.6 km)
Kulkuyhteydet
Linja-autopysäkki (n. 0.45 km)
Matkakeskus Klaukkala (n. 2.6 km)
Muuta
Tilassa on kaksi ilmanviilennintä ja kuituvalmius laajakaistayhteydelle. Tilassa on lisäksi kaksi wc:tä sekä keittiöstä löytyy jääkaappi ja astianpesukone.
Vapautuu
Heti
Rakennusvuosi
2008
Kerros
2 / 2
Huoneiden lukumäärä
5

Näkyvällä paikalla

Yhteystiedot
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Yrittäjäntie 16, Nurmijärvi

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin