Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Ahventie 4, Haukilahti, 02170 Espoo #10755814

Tämä näppärän kokoinen tila sijaitsee Ahdin viidennessä kerroksessa ja mahdollistaa monipuolisten tilaratkaisujen toteutuksen.

Ahti Business Park sijaitsee Espoon Haukilahdessa loistavalla paikalla aivan Länsiväylän varrella. Tänne kuljet kätevästi niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Lähin bussipysäkki on talon kulmalla ja Niittykummun metroasemalle kävely taittuu kymmenessä minuutissa. Helsingin keskustan tavoittaa autolla vartissa. Ahdissa on myös reilusti pysäköintitilaa niin henkilökunnan kuin asiakkaiden tarpeisiin. Työmatkapyöräilijöitä varten kiinteistöstä löytyy laadukkaat pyöräparkit ja pukuhuonetilat.

Ahti Business Parkissa on tarjolla myös paljon liiketoimintaa tukevia palveluita, kuten aulapalvelu, neuvottelutiloja ja lounasravintola. Lähistöllä sijaitsee Kauppakeskus Niitty ja Iso Omena, joten alueella on paljon palvelutarjontaa niin päivittäistavara- kuin lounasvaihtoehtojen osalta. Ahti Business Park on kunnostautunut myös vastuullisuuden osalta ja sille onkin myönnetty Very Good -tason BREEAM In-Use-ympäristösertifikaatti, ja se suoriutui erityisen hyvin ympäristö- ja energiatehokkuutta tukevissa toimintamalleissa.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Osoite
Ahventie 4, 02170 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
245 m2
Pohjapiirros
Vapautuu
20.03.2023, Heti vapaa
Kerros
5
Energiatehokkuusluokka
Ei saatavilla

Hissi

Yhteystiedot

Croisette Real Estate Partner

Erottajankatu 5 A 6 00130 Helsinki
Näytä puhelinnumero 040 014 9302

Mira Taponen
Näytä puhelinnumero +358 400 149 561

  https://www.croisette.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Ahventie 4, Espoo

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

HALLIT