Videoesittely

Myydään toimistotilat, liiketilat, näyttelytilat, tuotantotilat, varastotilat, työtilat, muut tilat - Oulu

Äimäportti, Limingankuja 2, 90400 Oulu #10750582

Liiketilaa/toimistotilaa nopealla moottoritieyhteydellä lähellä Oulun satamaa.

Osoite
Limingankuja 2, 90400 Oulu
Tilatyyppi
Toimistotilaa
100 - 4200 m2
Liiketilaa
100 - 4200 m2
Näyttelytilaa
100 - 4200 m2
Tuotantotilaa
100 - 4200 m2
Varastotilaa
100 - 4200 m2
Työtilaa
100 - 4200 m2
Muuta tilaa
100 - 4200 m2
Yhteensä
100 - 4200 m2
Tilajako
Jaettavissa
Kiinteistö
Myymäläpaikka tilaa vievälle erikoistavarakaupalle/toimitilaa erinomaisella saavutettavuudella Oulun eteläpuolella lähellä keskustaa. Hyvät liikenneyhteydet!

Tontille on tarkoitus tuottaa monikäyttöistä Terwa-toimitilakonseptin mukaista tilaa, joka palvelee erityisesti tilaa vievää erityiskauppaa. Tavoitteena on luoda kohteeseen monipuolinen palvelukeskittymä. Tilat sopivat loistavasti paljon tilaa vaativan erikoistavaran, kuten rauta- ja rakennustarvikkeiden, kodinkoneiden, huonekalujen, puutarha-alan, veneiden, moottoriajoneuvojen, kuten autokaupan ja muiden vastaavien paljon tilaa vaativien erikoistavaroiden vähittäiskaupalle. Kohde voidaan toteuttaa myös yksittäiselle toimijalle.

Kohteeseen ei voida sijoittaa paljon työpaikkaliikennettä aiheuttavaa toimintaa tai sellaista vähittäiskaupan tilaa, josta aiheutuu paljon asiakasliikennettä, eli esimerkiksi päivittäistavarakauppa ei voi sijoittua Limingankuja 2:een.

Tilat suunnitellaan yritysten lähtökohdista yhteistyössä tiloihin sijoittuvien yritysten kanssa siten, että ne tukevat yritystoiminnan kasvua, joustavat yritystoiminnan muutosten mukana ja tukevat yritystoimintaa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Luo kanssamme onnistunut toimitilaratkaisu!
Pysäköinti
Mietitty piha-ratkaisu

Rakennus suunnitellaan niin, että näkymä on moni-ilmeinen, houkutteleva, moderni ja nostaa alueen profiilia. Pysäköinnille varataan riittävästi tilaa ja huomioidaan turvallinen liikkuminen piha-alueella. Pihalla mahdollistetaan rekan turvallinen kääntyminen peruuttamatta.
Muuta
Ennakkosuunnitelulla ennakoidaan tulevaisuuden muutostarpeet ja luodaan vaihtoehtoisia toimintamalleja kiinteistön elinkaaren eri vaiheisiin niin, että kiinteistö toimii myös sen jälkeen, kun se ei enää palvele kiinteistön ensimmäistä ja toista käyttäjää.

Tule kehittämään kanssamme yrityksellesi modernit, lisäarvoa tuottavat tilat huippupaikalle. Vuokrattavat liiketilat ja toimitilat Oulussa: Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086. Raimon tavoitat sähköpostitse osoitteesta raimo.pahkala@terwarahasto.fi ja Erkin osoitteesta erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.
Vapautuu
Kysy

Uudiskohde

Jaettavissa

Ota yhteyttä

Terwa Kiinteistökehitys Oy

Terwa Kiinteistökehitys Oy on kiinteistökehityksen ammattilainen, joka tuottaa asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavia, lisäarvoa tuottavia ja laadukkaita tilaratkaisuja.

Myymme ja vuokraamme toimitilaa, liiketilaa ja toimistotilaa. Ratkaisemme tilatarpeesi niin, että tila vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi - oli tavoitteenasi omat tilat tai toimivat vuokratilat.

Tilatarpeen ratkaisemiseen tähtäävään palvelukokonaisuuteemme kuuluvat kiinteistökehityspalvelut ja tilatarpeisiin liittyvät asiantuntijapalvelut eri liiketoiminta-alueilla.

  http://www.terwakiinteistokehitys.fi
 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin