Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Hämeentie 135, Arabia, 00560 Helsinki #10746281

Toimistotilaa historiallisessa osassa 50-500 m2

Osoite
Hämeentie 135, 00560 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
50 - 2000 m2
Kiinteistö
Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä valitsemaan sopiva tilakokonaisuus Arabian historiallisesti merkittävästä ja kiehtovasta kiinteistöstä! Korttelin vanhassa, 1800-luvun lopulla valmistuneessa kauniissa ja rouheassa tiilisessä osassa alkaa pian saneeraushanke, jonka yhteydessä tilat muokataan vuokralaisten tarpeiden mukaan. Rakennus on tunnelmaltaan ainutlaatuinen, ja urakan valmistuttua se on entistäkin upeampi.

Osassa kerroksia huonekorkeus on lähes 4 metriä. Kaari-ikkunat ja rosoinen tiilipinta sekä avarat maisemat luovat tiloihin ihastuttavan tunnelman. Kerroksissa ei juurikaan ole kantavia seiniä, ainoastaan pylväitä, eli vielä on mahdollista saada tarvittava tilakokonaisuus noin 50 neliöstä ylöspäin. Ylimmässä kerroksessa on tunnelmallinen vinokatto.

Osa tiloista on toiminut koulutuskäytössä, eli ne soveltuvat niin opetustiloiksi, kokoontumisiin, näyttelyiksi, vastaanottotiloiksi kuin toimistoiksikin.

Tiloihin pääsee henkilöhissillä, ja osaan tiloista on tavarahissiyhteys katutasosta.

Saneerausurakan yhteydessä tehdään mm. pihan muutos- ja parannustöitä, siistitään porraskäytävät, parannetaan talotekniikkaa sekä tehdään tarvittavia muutostöitä tilojen sisällä.

Räätälöityihin ja uuden ilmeen saaneisiin tiloihin pääset muuttamaan loppuvuodesta 2023. Mutta kannattaa toimia nopeasti, sillä parhaat tilat menevät nopeasti!

Pienempiä varastoja löytyy rakennuksen alakerrasta, ja korttelin muista osista löytyy tilaa myös isompiin varastotarpeisiin.



Kiinteistö ja ympäristö

Arabia ei sen ihmeempiä selittelyjä kaipaa. Arabian tehtailla on merkittävä rooli suomalaisessa teollisuudessa ja muotoilussa. Arabia on mm. aikanaan ollut maailman suurin keramiikkatehdas, ja siellä on vielä viime vuosikymmeninä suunniteltu ja valmistettu maailmakuuluja tuotteita.

Sijainti on hyvä niin Helsingin keskustasta kuin Lahdentien suunnasta tuleville. Aivan viereen pääsee niin raitiovaunulla, bussilla, pyörällä kuin autollakin. Pysäköintipaikkoja on vuokrattavana parkkihallissa, ja lisäksi pihassa on asiakaspaikkoja sekä kadunvarressa kiekkopaikkoja.

Korttelissa on paljon luovan alan toimintaa, kuten oppilaitoksia, design-liikkeitä, studioita ja gallerioita. Tilojen palvelut paranevat samalla kun tilat täyttyvät, mutta jo nyt korttelista löytyvät mm. kaupungin kirjasto, kahviloita, ravintoloita sekä kunto- ja joogasalit.

Nyt kannattaa varmistaa paikka pian uutta kukoistuskauttaan elävässä Arabiassa! Ole yhteydessä, niin sovitaan kierros tiloihin. Sukellus tämän ikonisen korttelin historiaan kannattaa kokea paikan päällä, mutta jo kotisohvallakin voi aloittaa tunnelmoinnin täältä.
Vapautuu
Kysy
Kerros
1.-4.
Ota yhteyttä

LogisTila Oy

Karhumäentie 3, 01530 Vantaa

Rauno Nurmi
Näytä puhelinnumero 050 5522 683

  http://www.logistila.fi/
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Hämeentie 135, Helsinki

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin