Vuokrataan toimistotilat - Kuopio

Kuopion Konttori, Käsityökatu 41, 70100 Kuopio #10738479

Vuokrataan Kuopion Käsityökatu 41 2. kerroksen toimistotilaa Kuopion ydinkeskustasta.

Osoite
Käsityökatu 41, 70100 Kuopio
Tilatyyppi
Toimistotilaa
167 m2
Tilajako
Jaettavissa
Pohjapiirros
Tila soveltuu
Studio/ateljé, koulutus, coworking
Kiinteistö
Kiinteistön 2. kerroksessa on vuokrattavissa n. 167m2 (jyv.) toimisto, joka koostuu kuudesta (6) erillisestä äänieristetyistä toimistohuoneesta, odotusaulasta sekä pienestä varastosta.

Kohteen toimistojen vuokrattava- ala koostuu toimistotilan pinta- alasta, sekä kiinteistön yhteiskäyttötiloista. Näihin kuuluu mm. neuvotteluhuone, keittiö/kahvio, aula, wc- tilat sekä käytävät. Neuvotteluhuoneet ovat erikseen varattavissa maksutta.

Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön takapihalla, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva tila.
Sijainti
Käsityökatu 41 sijaitsee aivan rautatieaseman kupeessa, Kuopion ihmisvirran ytimessä.
Ympäristö
Kuopion monipuolinen elinkeinorakenne, kaupungin panos yritysten toimintaan ja jatkuva kasvu tarjoavat yrityksille maaperän, jolla on helppo kasvaa. Kuopion Käsityökatu 41 antaa mahdollisuuden niin isolle kuin vähän pienemmällekin yrittämiselle. Tiloja löytyy laidasta laitaan, paketoituna juuri sinulle sopivaksi.
Pysäköinti
Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön alimmassa kerroksessa, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa.
Palvelut
Kuopion keskustan palvelut ovat kiinteistön läheisyydessä.
Kulkuyhteydet
Kuopion elävässä keskiössä seisova kiinteistö on sijainniltaan mitä parhain: juna-asema sijaitsee korttelin päässä ja torille on matkaa ainoastaan 250 metriä. Kiinteistö sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien kohtauspaikassa keskustan korttelissa.
Vuokralaisia
Nykyisellään kiinteistössä toimii 20 eri käyttäjää mm. Coronaria, Vastaamo Oy, Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi, Kalla Kommunikaatio Oy, Kuuleva Oy, Kuopion Kuurojenyhdistys ry, Prime Sales sekä Silmäasema Optiikka.
Muuta
Ohessa linkki kiinteistön kotisivuille: https://www.kasityokatu41.fi


Lisätietoa saneerauksista
Kohteeseen lisätty tuloilman jäähdytys 2018.
Vapautuu
01.01.2023
Rakennusvuosi
1974
Huoneiden lukumäärä
1

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Hissi

Yhteystiedot

Samla Toimitilat

Ilari Joensivu
Vuokrauspäällikkö
Näytä puhelinnumero 045 861 3088
Kauppakatu 18 C 35
40100 JYVÄSKYLÄ

Samla Capital on suomalainen kiinteistösijoittamiseen erikoistunut yhtiö, joka sijoittaa kasvukeskusten kiinteistöihin hallinnoimiensa rahastojen kautta. Rahastorakenne mahdollistaa sijoittamisen kiinteistöihin sekä ammattimaisille että ei-ammattimaisille sijoittajille. Yhtiön perusti vuonna 2015 yhdistetyn kolminkertainen Olympiavoittaja, KTM, Samppa Lajunen.

  http://www.samlacapital.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Käsityökatu 41, Kuopio

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

HALLIT