Vuokrataan/myydään toimistotilat, liiketilat, varastotilat, työtilat, toimistohotelli - Helsinki

Veneentekijäntie 14 2nd Floor, Veneentekijäntie 14, Lauttasaari, 00210 Helsinki #10734787

Merellinen, omassa puistikossa sijaitseva hieno 2-kerroksinen toimisto- ja liiketalo, jonka yläkerrassa 250m2 toimistotilaa vuokralle osina tai kokonaan tai kokonaisuutena ostettavaksi modernisti kalustettuna tai ilman. Erinomainen myös kauppa- tai showroomtiloiksi tunnetun sijaintinsa vuoksi.

Osoite
Veneentekijäntie 14, 00210 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
10 - 250 m2
Liiketilaa
10 - 250 m2
Varastotilaa
10 - 250 m2
Työtilaa
10 - 250 m2
Toimistohotelli
10 - 250 m2
Yhteensä
10 - 250 m2
Tilajako
Jaettavissa
Toimisto 10-250, Toimistotilat ovat kuin pieni toimistohotelli kokoustiloineen, aulatiloineen, oleskelutiloineen on sekä pöytäpaikka- ja huonepaikkamahdollisuuksineen.
Tila soveltuu
Studio/ateljé, koulutus, parturi- ja kampaamo, coworking
Vuokrahinta:
12,5e/m2
 
Vuokraan sisältyy sähkö, vesi, lämpö, alv, jäähdytys
Myyntihinta:
375000
Kiinteistö
Perinteinen pieni liike- ja toimistotalo Lauttasaaressa tunnetulla paikalla.
Sijainti
Veneentekijäntie 14 on keskeisellä paikalla Lauttasaarta ja Veneentekijäntie on tunnettu paikka mm. venealan ykköskauppapaikkana ja erinomainen sijainti palvelua tarjoavalle ja kauppaa tekevälle toimijalle.
Ympäristö
Taloyhtiöllä on alueen viimeistellyin ympäristö taloa ympäröivine nurmikoineen ja puustoineen. Ympäristössä on paljon enterpreneur henkisiä toimijoita ja alueella on positiivinen purjehdushenkinen fiilis konkreettisesta merellisyydestä johtuen.
Pysäköinti
Taloyhtiöllä on omia parkkipaikkoja tontilla, joita voi taloyhtiöltä vuokrata pienellä korvauksella sekä julkisia paikkoja: heti kiinteistön edessä on alueen suurin paikoitusalue. Läheisyydessä on erinomaisesti tarjolla vapaata paikoitustilaa pitkin päivää.
Palvelut
Lauttasaaren kaikki palvelut lähellä, useita ravintoloita läheisyydessä. HSK pursiseura vieressä Blue Peter klubiravintoloineen.
Kulkuyhteydet
Metro Lauttasaareen, bussipysäkit vieressä, viereiseltä HSK pursiseuralta veneellä koko Helsinki saavutettavaissa.
Vuokralaisia
Pro Sailor, Kiinteistökomppania, Studio U2 Arkkitehdit Oy, DPI-Arkkitehdit Oy, Action Group 3 Oy, Novamodus Finland Oy
Muuta
Toimistotila on kokonaan uudelleenrakennettu joitakin vuosia sitten: kokolasiseinät toimistohuoneiden välillä, tumma puulattia, moderni kalustus. Kiinteistö on erinomaisessa kunnossa: lähivuosina tehtyä: uudet ikkunat ja ovet, julkisivuremontti, uusi katto. Tarkastus kaikille talon teknisille järjestelmille. Pitkä käyttöikä, hyväkunto, matala vastike.
Lisätietoa saneerauksista
Rakennukseen viime vuosina tehty: uusi katto, uudet ikkunat ja ulko-ovet, julkisivusaneeraus, perusteellinen kuntokartoitus. Ehjä vahva laatukiinteistö, jossa erittäin matala yhtiövastike eikä remontteja tulossa. Veneentekijäntien osayleiskaava on vahvistettu nykyiseen käyttötarkoitukseen 30-50 vuoden ajaksi, joten nykyinen toiminta voi jatkua kaupunginosassa esteettä.
Vapautuu
Vapaa välittömästi tai sopimuksen mukaan.
Rakennusvuosi
1959
Saneerausvuosi
2021
Kerros
2 / 2
Huoneiden lukumäärä
7

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Pyydä lisätietoa

Kohteesta Veneentekijäntie 14, Helsinki

 

Muuttavan yrityksen palvelut

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!

HALLIT