Uudiskohde

Vuokrataan toimistotilat, liiketilat, työtilat - Tampere

Tiilikentänpolku 2, 33540 Tampere #10729610

Upouusi 46,5 m² liiketila on valmistunut Kalevan ytimeen. Liiketila sijoittuu TVA:n omistaman uudiskohteen ensimmäiseen kerrokseen. Liiketilassa korostuu toimiva pohjaratkaisu ja valoisuus, joten tila sopii monenlaiseen yritystoimintaan. Vuokraa heti!

Osoite
Tiilikentänpolku 2, 33540 Tampere
Tilatyyppi
Toimistotilaa
46 m2
Liiketilaa
46 m2
Työtilaa
46 m2
Yhteensä
46 m2
Pohjapiirros
Vuokrahinta:
595
Kiinteistö
Tiilikentänpolku 2 on ensimmäinen kiinteistö, joka valmistui uuteen Kalevankulman kortteliin. Kortteliin on rakenteilla useita asuinkerrostaloja. Tilan etuja on muun muassa oma piha ja sisäänkäynti pihalta sekä rappukäytävästä. Liiketoimintaa edistää myös asiakasvirtojen kannalta erinomainen sijainti Kalevan muun palvelutarjonnan kyljessä. TVA:n kahdeksankerroksisessa kiinteistössä on yhteensä 47 viihtyisää 33–75,5 neliön kokoista yksiötä, kaksiota, kolmiota ja neliötä, eli Tiilikentänpolku 2 tarjoaa vuokrakoteja niin sinkuille kuin perheillekin. Sijainti on siis loistava yritystoiminnalle!
Sijainti
Liiketila sijaitsee runsaan ja jatkuvasti kehittyvän palvelutarjonnan vieressä.
Lukuisat päivittäiskaupat, erikoisliikkeet, ravintolat ja muut kohteet löytyvät aivan vierestä. Lähiympäristössä ovat myös esimerkiksi päiväkodit, peruskoulut ja oppilaitokset sekä liikuntapaikat kuntosaleista maauimalaan. Kalevan kehittyessä palvelutarjonta laajenee edelleen nykyistäkin monipuolisemmaksi.
Ympäristö
Kaleva kehittyy ja kiinnittyy yhä vahvemmin keskustaan, jonne Sammonkatu tarjoaa suoran ja nopean valtaväylän. Liikenneyhteydet toimivat ja liikkuminen on sujuvaa, kuljet sitten kävellen, pyörällä, bussilla tai ratikalla. Ratikan reitti kulkee liiketilan edestä niin keskustaan kuin Hervantaankin.
Pysäköinti
Mahdollisuus vuokrata autopaikka pihasta hintaan 35€/kk.
Kulkuyhteydet
Sammonkadulta voi kätevästi hypätä joko bussin tai uuden ratikan kyytiin. Ratikan Hakametsän pysäkille on vain muutaman minuutin kävelymatka ja ydinkeskustaan ratikan kyydissä pääsee seitsemässä minuutissa.
Vuokralaisia
Kiinteistössä on yhteensä kolme liiketilaa. Kaksi liiketilaa on vielä vuokrattavana ja yhteen liiketilaan valmistuu hyvinvointikeskus.
Muuta
• Tiilikentänpolku 2 on yksirappuinen 8-kerroksinen asuinkerrostalo, johon valmistuu liiketilojen lisäksi 47 uutta kotia.
• Liiketilassa keittiökaluste, johon on sijoitettu jääkaappi, astianpesukone, pesuallas, kalusteuuni ja induktiotaso sekä tilavaraus mikroaaltouunille.
• Kiinteistö on täysin savuton.
• Vesikiertoinen lattialämmitys.
• Vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan.
• Sähkösopimuksen voi tehdä valitseman palveluntarjoajan kanssa.
• Vuokran hintaan sisältyy 100M laajakaistayhteys Telialta.

Ole yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää!
Vapautuu
Heti vapaa
Rakennusvuosi
2022 (uudiskohde)
Kerros
1. kerros / 8
Energiatehokkuusluokka
B2018

Uudiskohde

Katutasossa

Liitetiedostot

Pyydä lisätietoa

Kohteesta Tiilikentänpolku 2, Tampere

 

Muuttavan yrityksen palvelut

HALLIT

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!