Vuokrataan varastotilat - Vantaa

Koivuvaarankuja 2, Hämeenkylä, 01640 Vantaa #10722376

Osoite
Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa
Tilatyyppi
Varastotilaa
4908 m2
Muuta
1.1.2023 vapautumassa olevaa varastotilaa. Korkeaa varastotilaa (7,5m vapaa korkeus) noin 2000 m². Lisäksi matalampaa varastoa (vapaa korkeus noin 3,5 m) noin 900 m². Lisäksi parvivarastoa noin 2000 m² (vapaa korkeus 3 m). Ärrävaarasta myös vuokrattavissa business-park tason palveluilla toimistoa alkaen 200 m².

Varastotila kiinteistön päärakennuksen ja lastaushallin vieressä. Sisäänajo laiturille katetussa lastaushallissa. Tiloihin kulku joko päärakennuksen kautta tai suoraan varastohallin omista ovista. Vuokrattava tila sijaitsee osin kahdessa tasossa: korkea varasto, matala varasto, parvivarasto ja laiturialue.

Varastotilaan sisältyy omat työ- ja sosiaalitilat. Päärakennuksesta on mahdollista vuokrata toimistotilaa, josta nopea sisäyhteys varastorakennukseen. 

Kiinteistössä on lounasravintola, edustus- ja neuvottelutiloja, R-kioski, suihku- ja saunatilat, uima-allas sekä monipuolinen kuntokeskus Fit Ärrävaara. Ärrävaara sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä I:n ja Kehä III:n läheisyydessä, Vihdintien kupeessa. Ärrävaaraan pääsee sujuvasti linja-autoilla Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta. Bussipysäkit sijaitsevat kiinteistön edustalla, mistä pääsee kätevästi mm. Myyrmäen juna-asemalle 
Vapautuu
Heti
Yhteystiedot

ML Real Estate Oy

Aleksanterinkatu 15 B, 6 krs, 00100 Helsinki
Näytä puhelinnumero + 358 50 5345 433

  https://www.mlrealestate.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Koivuvaarankuja 2, Vantaa

 

Muuttavan yrityksen palvelut

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

HALLIT