Vuokrataan toimistotilat, tuotantotilat, varastotilat - Helsinki

Lampputie 1, Suutarila, 00740 Helsinki #10715616

Teollisuuskiinteistö näkyvällä paikalla Helsingin Suutarilassa! Monipuolinen teollisuuskiinteistö vapautumassa Helsingin Suutarilassa kesällä 2022!

Osoite
Lampputie 1, 00740 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
1400 m2
Tuotantotilaa
3600 m2
Varastotilaa
1200 m2
Yhteensä
6200 m2
Tilajako
Jaettavissa
Tilat helposti jaettavissa eri toimintojen kesken. Tuotanto/varastotilat maantasossa. Toimisto avotoimisto kahdessa kerroksessa. Toimistosta suoraan kulku tuotantotiloihin. Erillinen lähettämö, jossa lastauslaituri.
Kiinteistö
Kiinteistössä tuotantotilaa, korkeampaa varastotilaa ja modernisoitua toimistotilaa. Kiinteistössä erillinen lähettämö lastauslaiturilla. Tuotanto/varastotilat maantasossa ja kiinteistössä on runsaasti suuria nosto-ovia. Runsaat piha-alueet niin varastointiin kuin pysäköintiinkin!

Toimitilakiinteistö on rakennettu useassa eri osassa ja uusimmat osat ovat valmistuneet vuonna 2003. Kohteella on erinomainen saavutettavuus teiltä 3 ja 4, Kehä III -rampille noin 500 m.
Sijainti
Sijainti Kehä III:n varrella ja Lahden väylän läheisyydessä ovat tukeneet alueen laajentumista ja kehittymistä monipuoliseksi yritysalueeksi. Kehä 3 on tärkeä yhdistystie, joka yhdistää Vuosaaren sataman toiminnot maamme tärkeimpiin kantateihin. Kehä 3:lla ajaa vilkkaimmillaan noin 80 000 ajoneuvoa päivässä.
Ympäristö
Helsingin Suutarilan perinteisen teollisuusalueen juuret ulottuvat 1950-luvun tietämille kun Airam rakennutti tehtaitaan. Alueen katuja onkin nimetty tämän perinteikkään yrityksen mukaan. Teollisuusalue houkutteli myös muita toimijoita ja eräs alueelle asettunut oli Sadolinin painoväritehdas. Painoväritehdas laajentui useiden eri vaiheiden kautta noin 6 500 m² kattavaksi toimitilakiinteistöksi Lampputien ja Suutarilantien risteykseen.

Vaikka alueen ympäristöä kehitetään asuinkäyttöön, on Suutarilan perinteinen teollisuusalue arvossaan niin sijainnin kuin palveluidenkin tukemana. Alueen historia tukee alueen kehittymistä edelleen antaen oman vivahteensa nykypäivän Suutarilaan. Alueen suuret tontit ovat mahdollistaneet monipuolisten toimintojen, kuten teknisen kaupan ja autoliikkeiden sijoittumisen alueelle.
Pysäköinti
Kiinteistön tontilla on runsaasti pihatilaa ja paikoitustilaa.
Palvelut
Erinomaiset palvelut lähistöllä, kuten kauppa 500 m:n etäisyydellä. Muuta: lounasravintoloita, kuntosali, huoltoasema.
Kulkuyhteydet
Erittäin hyvä saavutettavuus Kehä 3:n ansiosta. Hyvät julkiset kulkuyhteydet, lähin juna-asema Puistolan asema, noin 1,9km.
Vapautuu
01.06.2022
Rakennusvuosi
1969
Saneerausvuosi
2017

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Lastauslaituri

Yhteystiedot

Toimitilanne Suomi

Siilitie 8a A
00800 HELSINKI

Tatu Hyvärinen
p. Näytä puhelinnumero 040 145 7845

  https://www.toimitilanne.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Lampputie 1, Helsinki

 

Muuttavan yrityksen palvelut

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

HALLIT