Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Fredrikinkatu 47, Kamppi, 00100 Helsinki #10715344

Siistiä toimistotilaa loistavalla sijainnilla Helsingin keskustassa. Kyseinen 173m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, kaksi neuvotteluhuonetta, omat wc-tilat ja keittiöpiste. Tilaan on kulku sekä aulan kautta että sisäpihalta. Freda47 sijaitsee hyvällä paikalla Helsingin Kampissa, erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella. Kampin bussi- ja metroasema sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Kaikki keskustan palvelut ovat aivan kivenheiton päässä. Kiinteistö on varustettu nykyaikaisella tekniikalla. Kaikissa tiloissa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto sekä viilennys. Varastotiloja on vuokrattavana kiinteistön kellarista. Kerroksiin on tavarahissiyhteys. Kiinteistössä on oma parkkihalli, jossa on myös lämpimiä pyöräpaikkoja. Lisää pyöräpaikkoja ja muutama autopaikka löytyy kiinteistön sisäpihalta. Kellarikerroksessa on suihku- ja pukuhuonetilat työmatkapyöräilijöitä varten. Aulasta löytyy Postin pakettiautomaatti. Kiinteistön katutasossa aloitti juuri uusi ravintolatoimija Fafa\'s. Lähistöllä on myös useita muita lounasravintoloita. Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Osoite
Fredrikinkatu 47, 00100 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
173 m2
Palvelut
Keskustan runsas palveluvalikoima. Kellarista löytyy suihkutilat kiinteistön käyttäjille. Autopaikkoja sisäpihalla ja autohallissa. Pyöräpaikkoja on sisäpihalla ja autohallissa. Kiinteistön aulassa on Postin pakettiautomaatti.
Vapautuu
Heti
Rakennusvuosi
1955
Kerros
2

Hissi

Yhteystiedot

Bureau Real Estate Finland Oy

Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo
Näytä puhelinnumero 0447234700

Bureau Real Estate Finland Oy

  https://www.bref.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Fredrikinkatu 47, Helsinki

 

Muuttavan yrityksen palvelut

VALOMAINONTA

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

LUKITUS

Lukkokeskus on täyden palvelun lukkoliike Helsinki, Espoo, Vantaa

MUUTTO