Uudiskohde

Vuokrataan toimistotilat, tuotantotilat - Jyväskylä

Appiukontie 9, 40530 Jyväskylä #10713359

KOHDE RAKENTEILLA - VALMISTUU SYKSYLLÄ 2023.

Kiinteistöön rakennetaan uutta toimitilaa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tartu tähän vapaana olevaan tilaan nopeasti, kyseessä on Jyväskylän uusin ja vetovoimaisin toimitila-alue. Tämän kohteen sijainti on todella mainio.

Osoite
Appiukontie 9, 40530 Jyväskylä
Tilatyyppi
Toimistotilaa
200 - 400 m2
Tuotantotilaa
1700 - 2400 m2
Yhteensä
1900 - 2800 m2
Tilajako
Jaettavissa
Kiinteistö voidaan jakaa useammalle toimijalle
Pohjapiirros
Kiinteistö
Kiinteistö rakennetaan samanlaiseksi, kuin viereisellä tontilla oleva valmis kohteemme sijaitsee. Tuleva vuokralainen voi vaikuttaa kohteen suunnitteluun merkittävästi.
Sijainti
Jyväskylän uusin yritysalue eteläportti. Jyväskylän keskustasta n. 5 km Tampereen suuntaan, moottoritien ja siihen liittyvän rampin kulmauksessa. ABC sijaitsee vastapuolella. Näkyvyys ja saavutettavuus todella hyvä.
Pysäköinti
Tilava piha-alue, johon sijoitetaan tarvittava määrä autopaikkoja.
Palvelut
Alueella on teollisuutta, asutusta, kauppoja, kouluja, huoltoasemia. Isot liikennevirrat vieressä olevalla moottoritiellä ja asutusalueille johtavalla kokoojakadulla.
Kulkuyhteydet
Moottoritieltä rampin kautta pihaan. Bussipysäkeille 100-300m
Muuta
Me emme jätä sinua yksin sen jälkeen, kun olet muuttanut uuteen toimitilaasi. Tarvitsitpa muutoksia, korjauksia tai lisää tilaa, me olemme yhden soiton päässä. Kun kiinteistönhoito kuuluu samaan pakettiin, sinun ei tarvitse puhdistaa rännejä, vaihtaa lamppuja tai korjata vuotavaa hanaa – me hoidamme ne puolestasi.
Vapautuu
Kysy
Rakennusvuosi
2022 (uudiskohde)

Uudiskohde

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Lastauslaituri

Yhteystiedot

Keski-Suomen Yrityskiinteistot Oy

Saarenkyläntie 433
40950 MUURAME

Menestyvä liiketoiminta tarvitsee tilaa, jossa menestyä. Kiinteistö on kiinteistö, mutta meillä se on paljon enemmän kuin vain lattia, seinät ja katto. Yrityksesi toimitilat ovat paikka, jossa suurimman osan päivästäsi vietät. Toimivat, valoisat, modernit ja yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt tilat takaavat, että jokapäiväinen arki helpottuu, voit keskittyä omaan työhösi ja töihin on aamuisin ilo tulla.

Siksi me Yrityskiinteistöillä luomme yrityksille tilaa onnistua, viihtyä ja menestyä. Rakennamme ja vuokraamme, mutta ennen kaikkea olemme kumppani isolla K:lla. Meillä kiinteistönhoito kuuluu samaan pakettiin, joten sinun ei tarvitse puhdistaa rännejä, vaihtaa lamppuja tai korjata vuotavaa hanaa. Me hoidamme ne ja paljon muuta puolestasi, jotta sinulla jää aikaa olennaiseen.

Kun haluatte menestyä, me teemme sille tilaa. Tilaa, joka tuntuu - ja hyvältä tuntuukin.

  https://yrityskiinteistot.fi/
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Appiukontie 9, Jyväskylä

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin