Myydään liiketilat - Nokia

Yrittäjäkatu 9-11, Keskusta, 37100 Nokia #10711750

Myydään kokonaisuus Nokian Teollisuustalosta yhteensä n. 2000m2 peruskuntoista liike/varastotilaa. Tarjouksia otetaan vastaan kokonaisuudesta tai vain osasta osakkeita. Myytävä kokonaisuus koostuu neljästä osakesarjasta ja niistä jaetuista 8 erikokoisesta tilasta. Tilat osittain vuokrattu ja osin vapaana. Lisätiedot vuokrasopimuksista, osakekohtaisista tiedoista ja vapautumisesta antaa Teppo Lehto teppo.lehto@op.fi, Kai Käpylä kai.kapyla@op.fi tai Teija-Maija Lehto teija-maija.lehto@op.fi

Osoite
Yrittäjäkatu 9-11, 37100 Nokia
Tilatyyppi
Liiketilaa
2000 m2
Tilajako
Jaettavissa - Tila on jaettavissa. Tilat on jaettu (koostuu neljästä osakesarjasta) 8 erikokoiseen tilaan.
Kiinteistö
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Muuta
Tilojen pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu ja ne ilmoitetut pinta-alat isännöitsijäntodistuksissa on yhtiöjärjestyksen mukaiset. Tiloihin on saatettu tehdä muutoksia, joita ei ole päivitetty piirustuksiin.
Muut tilat:
Myytävä kokonaisuus koostuu neljästä osakesarjasta. Tilat on jaettu vuokrattavina osina osakkeiden oikeuttamista tiloista yhteensä 8 erikokoiseen tilaan.
Lisätietoa saneerauksista
Rakenteille, sähkö-, käyttövesi- ja viemärijärjestelmille sekä talotekniikalle on tehty ylläpitäviä korjauksia. Lämmönjakopaketti on todettu 10.5.2021 tarkastuksessa tulleen käyttöikänsä päähän.
Kiinteistölle ei ole laadittu kuntoarviota, järjestelmille kuntotutkimusta eikä siten pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelmaa.
Kiinteistölle ei ole laadittu kuntoarviota, järjestelmille kuntotutkimusta eikä siten pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelmaa.
Vapautuu
Sopimuksen mukaan
Huoneiden lukumäärä
8

Jaettavissa

Yhteystiedot

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Toimitilat
Hämeenkatu 6 A
33100 TAMPERE

Teppo Lehto
Toimitila-asiantuntija
Näytä puhelinnumero 040 350 1385

Pyydä lisätietoa

Kohteesta Yrittäjäkatu 9-11, Nokia

 

Muuttavan yrityksen palvelut

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

VALOMAINONTA

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

MUUTTO

LUKITUS

Lukkokeskus on täyden palvelun lukkoliike Helsinki, Espoo, Vantaa