Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Sture697, Sturenkatu 16, Vallila, 00510 Helsinki #10709361

Sture697 – Vallilan parhaiten pidetty salaisuus

Osoite
Sturenkatu 16, 00510 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
300 - 4000 m2
Kiinteistö
Sture697 juuret vievät leivinuunille asti. Tontilla sijaitsi 1932 perustettu leipomo, jonka kaunis suojeltu lattia toimii edelleen aulatilan katseenkiinnittäjänä. 80-luvulla kiinteistö laajeni nykyiseen laajuuteensa ja on sen jälkeen palvellut tuotanto-, toimisto- ja kiertotalousperiaatteita noudattaen luotuina co-working tiloina.

Nykyisin Sturenkadun varrelta, kiviaidan takaa paljastuu viihtyisä piha, urbaanin tyylikkäät yhteistilat, runsaasti erilaista ja eri tarpeisiin muuntuvaa vapaana olevaa toimitilaa, sekä ravintola, josta vinkataan myös työtoverille. 

Haluamme puhaltaa alueelle ja kiinteistöön uutta elämää ympäristöä ja vanhaa kunnioittaen. Tilat ovat toimivia sellaisenaan, mutta tarvittaessa ne voidaan muuntaa käyttäjiensä tarpeisiin vastaaviksi kiertotalouden periaatteita noudattaen. Kutsumme sinut mukaan luomaan alueelle uutta elinvoimaista yhteisöä - tervetuloa!
Sijainti
Sture697 sijaitsee Teollisuuskadun, Sturenkadun ja Elimäenkadun kulmassa Vallilan vilkkaalla bisnesalueella. Tänne pääset helposti bussilla tai raitiovaunulla, joiden pysäkit ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.
Pysäköinti
Pysäköintitilaa löytyy aivan vierestä sekä parkkihallista että kadunvarsipaikoilta.
Kulkuyhteydet
Sture697:ään pääset kätevästi bussilla, raitiovaunulla, kävellen tai pyörällä. Bussilla ja raitiovaunulla saapuessasi on pysäkit heti nurkan takana.
Muuta
Saman katon alta löydät Sture 16:n herkullisen lounasravintolan sekä kahvilan, josta saat sekä erikoiskahvit että pienet herkut. Lähialueelta löydät lisäksi paljon muita ravintoloita.
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Sturenkatu 16, Helsinki

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin