Myydään toimistotilat, tuotantotilat, varastotilat, työtilat, autotalli/-hallitilat - Nurmijärvi

Ilvesvuorenkatu 41, 01940 Nurmijärvi #10708128

KOHTEEN RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA! Nurmijärven Ilvesvuoren kehittyvälle yritysalueelle rakennetaan monikäyttöisiä, tarpeen mukaan muunneltavia 80 m² ja 32 m²:n nosto-ovellisia toimitiloja.

Osoite
Ilvesvuorenkatu 41, 01940 Nurmijärvi
Tilatyyppi
Toimistotilaa
32 - 80 m2
Tuotantotilaa
32 - 80 m2
Varastotilaa
32 - 80 m2
Työtilaa
32 - 80 m2
Autotalli/-hallitilaa
32 - 80 m2
Yhteensä
32 - 1120 m2
Tilajako
Jaettavissa
Myyntihinta:
Myyntihinnat: 80 m² alkaen 83.523 € ja 32 m² alkaen 33.409,40 €. Hinnat sis. alv:n.
Kiinteistö
Kaikkiin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi, joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Jokaisessa tilassa on 4 kpl palovaroittimia. Tiloihin tulee perustason valaistus ja 8 kpl pistorasioita sekä 2 kpl 16A voimavirtapistorasioita. Tiloissa on koneellinen tulo- ja poistoilma lämmöntalteenotolla sekä vesikiertoinen lattialämmitys, jonka lämmönlähteenä on kaukolämpö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Kysy eri mahdollisuuksista!

Osaan 80 m²:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m²:n täyskorkea parvi ja parvellisissa tiloissa sekä parvelle että parven alle asennetaan loistevalot omilla kytkimillä. Kaikkiin 80 m²:n tiloihin tulee LVI -varaukset. Tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö.
Sijainti
Kohteet sijaitsevat Nurmijärven Ilvesvuoren yritysalueella. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa.
Pysäköinti
Kiinteistön pihalle tulee yhteensä 24 kpl autopaikkoja, joista 12 kpl sähköpistokkeella varustettuja.
Kulkuyhteydet
Ilvesvuoren yritysalueelle pääsee linja-autolla sekä Helsingin että Hyvinkään suunnasta. Vuoroja menee työpäivinä normaaliin työaikaan noin 2-3 vuoroa tunnissa. Ajoaika noin 40-50 minuuttia.
Muuta
Tontille on suunniteltu nauhoittava kameravalvonta(4 pistettä - yksi talon jokaiselle kulmalle), jonka ylläpitäjän/valvontasopimuksen osakkaat kilpailuttavat ja kustantavat. Ulkovalaistus hoidetaan seinävalonheittimillä. Piha asfaltoidaan.

Jaettavissa

Yhteystiedot
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Ilvesvuorenkatu 41, Nurmijärvi

 

Muuttavan yrityksen palvelut

HALLIT

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

MUUTTO

VALOMAINONTA

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.