Uudiskohde

Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Swing House, Miestentie 7, Keilaniemi, 02150 Espoo #10698370

Uutta toimistotilaa innovaatioiden keskellä, start-up-osaajien ja kansainvälisen bisneksen solmukohdassa, Keilaniemessä

Osoite
Miestentie 7, 02150 Espoo
Tilatyyppi
Toimistotilaa
198 - 665 m2
Tilajako
Jaettavissa - 198 m² , 464 m² , 665 m²
Pohjapiirros
Kiinteistö
Viiden tähden työympäristö Suomen ensimmäisessä WELL v2 Gold sertifioidussa uudiskohteessa Swing House Keilaniemessä.

Vuoden 2021 lopulla valmistuva Swing House kuuluu kahden toimistorakennuksen ja hotellin muodostamaan Swing House Campus kokonaisuuteen.

Tästä monitilatyöympäristöstä avautuu ikkunat kolmeen suuntaan. Toisesta kerroksesta saatavilla seuraavat tilakoot: n. 200 m², 465 m² tai 665 m²

Uusi seitsemän kerroksinen toimistotalo valmistuu aikataulun mukaisesti vuoden 2021 lopulla ja hotelli alkuvuodesta 2022.

Swing House tarjoaa yrityksille ensiluokkaisen, työhyvinvointia tukevan työympäristön. Suurimman wow-elämyksen kohteessa tarjoaa massiivinen, keskusportaikkoon kytkeytyvä seitsemän kerroksen korkuinen viherseinä. Sisäilmaa puhdistavien kasvien lisäksi seinällä kasvaa erilaisia yrttejä Swing Housen oman ravintolan käyttöön.

Tilojen akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Jokaiseen kerrokseen on suunniteltu yksilöllinen, rauhoittava äänimaisena, joka houkuttelee käyttämään portaita hissin sijaan.

Elimistön sisäistä vuorokausirytmiä noudatteleva valaistus muuntuu päivän mittaan kirkkaasta valkoisesta lämpimään keltaiseen ja auttaa säilyttämään vireystason pitkän, pimeän talven ajan.

Työmatkapyöräilijöitä hemmotellaan omalla rampilla, joka kulkee pyörätieltä suoraan kiinteistön pyöräparkkiin ja näiden välittömässä läheisyydessä sijaitseviin huippuluokan suihku- ja pukeutumistiloihin. Liikkumiseen kannustavat myös kuntosali ja liikunta- ja hyvinvointitilat.

Swing Housessa kiinteistön pohjapiirustukset tukevat tilojen joustavuutta optimaalisella tavalla. Laajentumisvara toteutuu paitsi kerroksittain myös kerrosten välillä. Tämän tekee mahdolliseksi jo rakennusvaiheessa kahden toimistokerroksen väliselle sisäportaalle tehty rakenteellinen varaus. Kaikki toimistotilat voidaan toteuttaa yrityksen tarpeen mukaisesti. Lattiarasioin toteutettu sähkönsyöttö mahdollistaa jo tehtyjen pohjapiirustusten joustavat muutokset.

Talon sydän on vihreä ja vastuullinen lounasravintola, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Käytetyt raaka-aineet ovat vastuullista alkuperää, ja tarjolla on päivittäin kotimaista lähiruokaa.

Aulapalvelu, viihtyisä lounge ja lounasravintola sijaitsevat avaran pääaulan välittömässä läheisyydessä. Sisäyhteys hotelliin kulkee loungen kautta. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös edustavat kokous-ja neuvottelutilat laadukkain catering-palveluin.

Swing House sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Keilaniemen metroaseman sisäänkäynnille ja Raide-Jokerin pysäkille kävelymatka on 200 metriä. Autoileville on tarjolla pysäköintipaikkoja sekä talon parkkihallissa että pihassa.
Rakennusvuosi
2021 (uudiskohde)
Kerros
2
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Uudiskohde

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Hissi

Yhteystiedot

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh: Näytä puhelinnumero 020 730 8830

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

  https://scanreal.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Miestentie 7, Espoo

 

Muuttavan yrityksen palvelut

LUKITUS

Lukkokeskus on täyden palvelun lukkoliike Helsinki, Espoo, Vantaa

VALOMAINONTA

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

MUUTTO

BTOB

Business to Business boksi