Vuokrataan tuotantotilat, varastotilat - Jyväskylä

Puulaakitie 8, Seppälänkangas, 40320 Jyväskylä #10697821

Korkeaa ja laadukasta varasto- / tuotantotilaa

Osoite
Puulaakitie 8, 40320 Jyväskylä
Tilatyyppi
Tuotantotilaa
341 m2
Varastotilaa
341 m2
Yhteensä
341 m2
Kiinteistö
Vuokrataan Seppälänkankaalla varastotila, joka on toiminut aiemmin elintarvikevarastona ja -tuotantotilana. Vapaa korkeus noin 6 m.

Tilassa on tavaroiden lastauksen ja purkaukseen hyvät lastauslaiturit. Lastauslaiturin ja varaston välissä on välitila, jota on mahdollista käyttää tulevan ja lähtevän tavaran yö säilytykseen.

Varaston päädyssä on omat toimistotilat. Toimistotilaa on mahdollista rakentaa lisää. Lisäksi samassa kerroksessa on yhteiset keittiö- ja wc -tilat. Rakennuksen alakerrasta löytyy pukeutumis- ja muut tarvittavat sosiaalitilat.

Tilassa on lattiakaivot. Sivuseinään on mahdollista asentaa maatason nosto-ovi. Kiinteistössä on palohälytysjärjestelmä.

Kohteen sijainti

Rakennus sijaitsee Laukaantien vieressä Valion tuotantolaitoksen läheisyydessä. Samassa rakennuksessa toimii mm. Panimo Hiisi ja 041-Kuljetus.

Matkaa Jyväskylän keskustaan on noin 5 km.
Yhteystiedot

LogisTila Oy

Ahlmaninkatu 2E, 40100 Jyväskylä

Henri Kumpulainen
Näytä puhelinnumero 050 546 7789

Etsimme asiakkaalle oikeat ja toimivat toimitilaratkaisut sekä autamme hyödyntämään kannattavasti jo käytössä olevia toimitiloja. Toimitilavalikoimastamme löytyvät kaikki yritysten tarvitsemat toimitilat: varastotilat, tuotantotilat, toimistotilat sekä liiketilat.

  http://www.logistila.fi/
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Puulaakitie 8, Jyväskylä

 

Muuttavan yrityksen palvelut

LUKITUS

Lukkokeskus on täyden palvelun lukkoliike Helsinki, Espoo, Vantaa

VALOMAINONTA

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

MUUTTO