Vuokrataan toimistotilat - Vantaa

Avia Wing, Rahtitie 3, Aviapolis, 01530 Vantaa #10696807

Erinomaisia kulkuyhteyksiä, palveluita ja turvallisuutta arvostavalle yritykselle muunneltava toimistotila, josta komeat maisemat kiitotielle ja lentokentän yli.

Osoite
Rahtitie 3, 01530 Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotilaa
585 m2
Kiinteistö
Lentokentällä, kiitotien laidalla sijaitseva valoisa toimistotila, jossa valmiina työhuoneita molemmilla ikkunaseinustoilla sekä yhteistiloja ja neuvottelutilaa keskellä. Tilaa voidaan tarvittaessa muokata tarpeen mukaan. Molemmilta puolilta komeat näkymät suoraan kakkos-kiitotielle tai lentokenttäalueen yli. Avia Wingin uudistetusta aulasta löytyvät kattavat palvelut kuten vartiointi, vieraiden vastaanotto, postitus sekä kokoustarjoilut.
Sijainti
Kiinteistö sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalin tuntumassa, ja lähtöaulaan kävelee muutamassa minuutissa. Vuokralaisen käytössä ovat myös muiden Avia Real Estaten kiinteistöjen palvelut, kuten neuvottelutilat, catering-palvelut ja kuntosali.
Pysäköinti
Vierailijoiden on helppo saapua niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy vieraspysäköinti, ja henkilökunnalle on paikkoja vastapäisessä P3-pysäköintihallissa. Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin vastaa sosiaalitilat suihkuineen ja kätevä polkupyöräpysäköinti.
Palvelut
Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuvat huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja koko lentokentän yli. Kokoustiloja löytyy katutasosta 2-30 hengen tarpeisiin.
Vapautuu
Kysy
Kerros
6 / 7

Hissi

Ota yhteyttä

AVIA Real Estate

Hanna Temmes
Näytä puhelinnumero +358 40 484 8270
Rahtitie 3, 01530 VANTAA

AVIA Real Estate on lentoasemaympäristössä toimiva kiinteistökehitysyhtiö, joka omistaa, hallinnoi ja vuokraa Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella sijaitsevia toimisto- ja logistiikkatiloja. Meidät tunnetaan myös vahvasta uudishankkeiden kehitystoiminnasta lentokentällä ja Aviapoliksen alueella.

  http://aviarealestate.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Rahtitie 3, Vantaa

 

B2B palvelut

HALLIT

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin