Vuokrataan/myydään toimistotilat, liiketilat, näyttelytilat, tuotantotilat, varastotilat, työtilat, autotalli/-hallitilat, muut tilat - Oulu

Terwa Toimitilat Hiltusenkaarre 17 Koy, Hiltusenkaarre 17, 90620 Oulu #10692053

Heti vapaana enää yksi 219 brt-m2:n suuruinen tila. Hyvät parkkipaikat omassa pihassa.

Osoite
Hiltusenkaarre 17, 90620 Oulu
Tilatyyppi
Toimistotilaa
219 m2
Liiketilaa
219 m2
Näyttelytilaa
219 m2
Tuotantotilaa
219 m2
Varastotilaa
219 m2
Työtilaa
219 m2
Autotalli/-hallitilaa
219 m2
Muuta tilaa
219 m2
Yhteensä
219 m2
Tilajako
Jaettavissa
Pohjapiirros
Kiinteistö
Hiltusenkaarre 17 liiketilat ovat valmistuneet. Vapaana enää yksi 219 brt-m2:n liiketila.
Sijainti
Tällä paikalla yrityksesi näkyvyys on taattu, sillä tontille on esteetön näkyvyys Oulun keskustaan johtavalta vilkasliikenteiseltä Ruskontieltä.

Kohde sijaitsee myös liikenteellisesti huippupaikalla – sekä asiakkaat että yhteistyökumppanit tavoittavat yrityksesi helposti. Oulun keskustaan alle viiden kilometrin matka.

Hiltusenkaarteelta on nopea kulku Kuusamontielle. Tontilta pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle, Tornioon ja etelän suuntaan. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Hiltusenkaarteelta on suora yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.
Ympäristö
Tontti sijaitsee vahvasti ja nopeasti kehittyvällä alueella, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.
Pysäköinti
Kiinnitämme kaikissa kohteissamme huomiota pihan toimivuuteen. Tällä tontilla kullakin huoneistolla on runsaasti huoneistokohtaisia autopaikkoja, joista osa mahdollistaa myös isompien autojen pysäköinnin. Leveä, kahdensanmetrinen portti mahdollistaa myös kuorma-autojen sujuvan liikennöinnin pihaan.

Rakennuksen takana on kullekin toimitilaosakkeelle varattu suojaisa, toimitilaosakkeen levyinen takapiha. Oma liiketilan levyinen takapiha tarjoaa tilaa varastointiin tai taukohetkeen.
Muuta
Räätälöimme tilat juuri sellaisiksi, että ne palvelevat yrityksesi tarpeita ja tuottavat lisäarvoa. Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja Chocosomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Hiltusenkaarre 17:ssä on VAPAANA ENÄÄ YKSI 219 brt-m2:n suuruinen liiketila. Heti vapaa. Neliöhinta alkaen 1445 €/brt-m2.

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen kohteeseen tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi
Raimo Pahkala, puhelin 050 3493225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi
Vapautuu
6/2022

Jaettavissa

Liitetiedostot

Ota yhteyttä

Terwa Kiinteistökehitys Oy

Erkki Lähtevänoja, puhelin Näytä puhelinnumero 040 501 8086 , sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Raimo Pahkala, puhelin Näytä puhelinnumero 050 349 3225 , sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi

  http://www.terwakiinteistokehitys.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Hiltusenkaarre 17, Oulu

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

HALLIT