Vuokrataan liiketilat - Kerava

Kauppakeskus Karuselli, Kauppakaari 10, 04200 Kerava #10691067

Liiketila Keravan keskustassa Kauppakeskus Karusellissa.

Osoite
Kauppakaari 10, 04200 Kerava
Tilatyyppi
Liiketilaa
124 m2
Pohjapiirros
Kiinteistö
Käytännöllisen mallinen katutason liiketila sijaitsee erinomaisella paikalla kauppakeskuksen sisäänkäynnin yhteydessä

Tila ei sovellu ravintola-, kahvila- tai baari käyttöön eikä parturi-kampaamoksi.

Uusi kauppakeskus sijaitsee Keravan ydinkeskustassa kävelykadun vartella. Kauppakeskus Karuselli avautui kävelykadun varrelle vuoden 2018 lopussa ja viisi uutta asuinkerrostaloa valmistuu sen ympärille vuosien 2018-2022 aikana. Kerava on saanut uuden kaivatun modernin keskustan, jossa on helppo asioida ja viihtyä.

Kauppakeskuksessa asioi keskimäärin 150 000 asiakasta kuukausittain. Juna-asemalle on muutama sata metriä matkaa ja auton voi pysäköidä 2 tunnin ajan ilmaiseksi kauppakeskuksen alla sijaitsevaan parkkihalliin.

Kävelykatu Kauppakaari huokuu keskieurooppalaista tyyliä ja sen ympäristö on kaupan ja muun liike-elämän keskus. Kauppakaari toimii myös juhla-, markkina- ja festivaalipaikkana.

Kauppakeskuksen liikkeet sijaitsevat katutasossa ja sisäänkäynnit ovat joko kauppakeskuksen sisältä tai ulkoa kävelykadulta.

Uudet modernit liiketilat ovat ihanteelliset viihtyisään ja helppoon asiointiin. Kauppakeskus on sopivan kokoinen ja pohjaratkaisu on selkeä niin asiakkaille kuin yrittäjillekin.

Jos etsit vapaata liiketilaa kasvavalta Keravalta, niin Karusellissa käy kauppa ympäri vuoden. Tutustu Keravan parhaisiin liiketiloihin ja ota rohkeasti yhteyttä.

Uuden kauppakeskuksen ytimessä on K-Supermarket. Sen ympärille sijoittuvat muut arjen palvelut, kuten vaate-, urheilu- kenkä-, parturi- ja kampaamoliikkeet sekä luonnollisesti ravintolat, kahvilat ja muu viihde. Ostosten lomassa on kiva piipahtaa kahvilla ja hoitaa kaikki asiat samalla käynnillä.

Pysäköintipaikat 160 kpl ovat lämpimässä kellarissa, josta pääsee kauppakeskukseen siististi sisäkautta rullaportaita suoraan ytimeen.


Vapautuu
Heti
Rakennusvuosi
2018
Kerros
1
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Katutasossa

Hissi

Yhteystiedot

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh: Näytä puhelinnumero 020 730 8830

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

  https://scanreal.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Kauppakaari 10, Kerava

 

Muuttavan yrityksen palvelut

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

HALLIT