Vuokrataan toimistotilat, liiketilat, näyttelytilat, varastotilat, työtilat, muut tilat - Helsinki

Jauhokuja 3, LIIKUNTAMYLLY, Myllypuro, 00920 Helsinki #10687213

Urheilu-/liike-/myyntivarasto-/toimistotilaksi 126 - 257 - 347 m2 Liikuntamyllyssä. Metron, Kehä I:n ja Metropolian kampuksen kupeessa edullinen monitoimitila.

Osoite
Jauhokuja 3, LIIKUNTAMYLLY, 00920 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
127 - 347 m2
Liiketilaa
127 - 347 m2
Näyttelytilaa
127 - 347 m2
Varastotilaa
127 - 347 m2
Työtilaa
127 - 347 m2
Muuta tilaa
127 m2
Yhteensä
762 - 1862 m2
Tilajako
Montitoimitila katutasossa jaettavissa 127 m2, 220 m2 ja 347 m2:n itsenäisiksi tiloiksi. Ensisijaisesti verolliseen toimintaan. Ravintola- ja kahvilatoimintaan tilaa ei vuokrata. Tilassa on muovinen keinojää, joka on ostettavissa tai voidaan poistaa. Tilaa on aimemmin käytetty jääkiekon taitoharjoitteluun ja luisteluvarusteiden myyntiin.
Vuokrahinta:
8,75 - 9,5 € / m2,kk + alv
 
Vuokraan sisältyy vesi, lämpö
Kiinteistö
Liikuntamylly-rakennus on Suomen suurin sisäliikuntahalli. Liikuntamyllyssä on normaaliaikaina vuosittain noin 400 000 käyntiä. Yläkerrassa on Liikuntaviraston noin 12 000 m2:n monipuoliset sisäliikuntahallitilat. Liikuntaan ja muuhunkin yritystoimintaan liittyviä tiloja vuokrataan pysäköintialueen katutasolla sijaitsevaista yritystiloista.
Sijainti
Hyvä saavutettavuus sekä julkisilla että yksityisellä liikennemuodoilla, koska sijaitsee välittömästi Myllyporon Metroaseman ja Kehä I:n vieressä.
Ympäristö
Liikuntamyllyn urheilukeskuksen kiinteistö sijaitsee Metron, terveysaseman ja upouuden Metropolian kampuksen sekä Myllypuron modernin ostoskeskuksen vieressä. Rakennus näkyy hyvin Kehä I:n ja Metron suuntaan.
Pysäköinti
Laajat pysäköintialueet, hallin päädyssä maksuttomia paikkoja, hallin sivustalla edullisia maksullisia paikkoja, myös omia paikkoja vuokrattavissa Liikuntavirastolta.
Palvelut
Sisäliikuntahallissa monipuoliset yleisurheilun ja sisäliikunnan harratusmahdollisuudet, Leipomo-kahvila ja Hävikkiruokaravintola samassa rakennuksessa, Myllypuron ostoskeskus 100 m, Metro 50 m, urheilualan myyntiliikkeitä, kierrätystavaratalo, fysioterapiaa ja liikuntapalveluita.
Kulkuyhteydet
Myllypuron metron vieressä, Kehä I:n vieressä, erinomaiset julkiset yhteydet.
Vuokralaisia
Urheiluun liittyviä yrityksiä, urheiluyhdistyksiä, maahantuojia, fysikaalista hoitoa, Urheiluvälineliike Tackla, Ortodoksiseurakunta, Liikuntavirasto, Kierrätystavaratalo
Muuta
Tilaa on käytetty viimeksi jääkiekon taitoharjoitteluun muovisella keinojäällä ja liiketilana jääkiekkovarusteiden myyntiin. Tilaa onmahdollistaa jakaa useiden eri kuntosalien pienrymien käyttöön ja nykyisiä seiniä purkaa tai lisätä. Tilassa oli myös kuntosali. Tiloihin voisi kehittää yhteistyössä useamman toimijan kanssa esim. useiden Personal Trainereiden yhteisiä erillisiä yksityissaleja, joissa voisi tuottaa yksityisiä ja turvallisia toiminnallisia harjoitteluvalmennusta.
Lisätietoa saneerauksista
Julkisivu ja ikkunat uusittu 2015, sisätilat uusittu 2011.
Vapautuu
Heti
Saneerausvuosi
2015
Kerros
1

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Alivuokraus

Yhteystiedot

VUOTEKNO Oy

Leiviskätie 9 C, 004400 Helsinki
Tervetuloa tutustumaan, lisätiedot
Pekka Viukari Näytä puhelinnumero 050 553 9389

  http://www.vuotekno.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Jauhokuja 3, LIIKUNTAMYLLY, Helsinki

 

Muuttavan yrityksen palvelut

MUUTTO

VALOMAINONTA

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.

HALLIT