Vuokrataan toimistotilat, näyttelytilat, muut tilat - Helsinki

Alvar Aallonkatu - Elielinaukio 5, Keskusta, 00100 Helsinki #10685203

LÖYTÖ - Helsingin parhaiten saavutettava toimisto ydinkeskustassa aseman vieressä. Joustavat, modernit ja viihtyisät tilat erinomaisella tilatehokkuudella.

Osoite
Alvar Aallonkatu - Elielinaukio 5, 00100 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
600 - 2000 m2
Näyttelytilaa
10 - 2000 m2
Muuta tilaa
10 - 1000 m2
Yhteensä
620 - 5000 m2
Tilajako
Jaettavissa
Ylin 6. kerros 1477 m2:iä on vuokrattavissa kokonaan yhdelle käyttäjälle tai se on myös jaettavissa noin 600 - 900 m2:n itsenäisiin tiloihin. Monitilatoimisto on muunneltavissa ja pääosa tilasta on avotilaa. Työhuoneita on 22 kpl ,neuvotteluhuoneita on eri kokoisia 5 kpl 5 - 20 h, mukavia taukotiloja 3 kpl, hyvin varusteltuja keittiöitä 2 kpl ja lisäksi 4 kpl hiljaisia huoneita. Neuvotteluhuoneita ja kokoontumistiloja on vuokrattavissa lisää joustavasti 2. ja 3. kerroksesta. Vuokranantaja on valmis neuvottelemaan tilan joustavasta skaalautumisesta ylös ja alaspäin. Tehokkaan tilankäytön ansiosta voit jopa puolittaa toimitilakustannuksesi. Tämä monitilaympäristö muuntuu ja joustaa helposti käyttötarkoitusoptimoituihin tiloihin, joissa työntekijänne ja asiakkaanne viihtyvät. Henkilöstölle on kahden hyvin varustellun keittiön vieressä taukotiloja 3 kpl. Valoisan avotilan lisäksi huoneistossa on 24 huonetta, jotka kalustettavissa 1-2 h työhuoneiksi tai 2-4 h minineukkareiksi/podcast-tiloiksi. Asiakas- ja sisäisiä tilaisuuksia varten 3. kerroksesta on vuokrattavissa 13 m korkea Plaza-tapahtumasali ja kaksi eri auditoriota 20 + 90 henkeä, jotka kaikki ovat yhdistettävissä yhtenäiseksi 345 m2:n tilaksi. Plazalta pääsee sujuvasti avaralle kattoterassille. Tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen hyvillä turvaetäisyyksillä! Runsasta asiakaskohtaamiskapasiteettia on tarjolla lisää 3. kerroksesta mm. 8:n isoa neuvotteluhuonetta ja 2. kerroksesta 4 isoa neuvotteluhuonetta. Huom. näyttely- ja showroom-tiloja (Indoor ja Outdoor) voidaan varata 10 m2:stä alkaen ensisijaisesti toimistotila-asiakkaille, jotka vuokraavat yhteistoiminnassa minimi 600 m2:n tilan.
Tila soveltuu
Koulutus
Vuokrahinta:
Erinomainen hintalaatusuhde!
Kiinteistö
Elielinaukio 5:n toimitilojen muunneltavuus monitilaympäristönä on omaa luokkaansa.

Kiinteistö tarjoaa tilat vaikuttaviin asiakaskohtaamisiin, loistavaan näkyvyyteen Helsingin arvostetuimmalla sijainnilla.
Sijainti
Elielinaukio sijaitsee ydinkeskustan liike-elämän ja korkeatasoisen palvelutarjonnan ytimessä. Helsingin päärautatieaseman läpi kulkee päivittäin 250 000 ihmistä. Olet heidän näkyvissään ja saavutettavissaan joka päivä. Elielinaukio on parhaiten saavutettavissa oleva sijainti junalla, metrolla, raitiovaunulla, linja-autolla, kävellen ja pyöräillen eri suunnilta Helsinkiä ja Suomea.
Ympäristö
Azets-talo sijaitsee Finlandiapuiston kulttuurikeskittymässä Helsingin rautatieaseman asiakasvirtojen välissä. Suomen johtavat talousalan, median ja liike-elämän palveluja tuottavat yritykset keskittyvät tänne. Nykytaiteen museo Kiasma, Musiikkitalo, keskustakirjasto Oodi, Finlandia-talo, runsas ravintolatarjonta ja muut keskustan palvelut ovat helposti sinun ja asiakkaidesi ulottuvilla.
Pysäköinti
Europark tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa henkilöautoille rakennuksen alapuolella sijaitsevasta Eliel-parkista. Lisäksi Forumin parkista lyhyt matka. Polkupyörille ja sähköpotkulaudoille on tarjolla turvalliset säilytystilat toimitilasi pohjakerroksessa.
Palvelut
Kiinteistössä on tarjolla kansainvälisen tason aula- ja catering-palvelut sekä hotelli Holiday Innin majoituspalvelut, henkilöstölle suihkutilat ja pyöräparkit pohjakerroksessa ja runsaasti lounasravintoloita lähellä.
Kulkuyhteydet
Helsingin päärautatieasemalta junayhteydet 60 kaupunkiin ja nopeat yhteydet eri puolilta Helsinkiä. Rautatietorin metroasemalta, ratiovaunuilla ja linja-autoilla uskomattoman nopeat julkiset yhteydet.

HSL:n reittioppaan mukaan matka-ajat Elielinaukio 5 ulko-ovelta ovat upeat joka suuntaan ja suunnasta saapuville ihmisille:

Helsingin yliopiston metroasemalle 5 min, Ruoholahden metroasema 7 min, Eiraan 13 min, Kalasatamaan 13 min, Keilaniemen metroasemalle 16 min, Tikkurilan asemalle 16 min, Aalto-yliopiston metroasemalle Otaniemeen 18 min, Itäkeskus 21 min, Keravan asema 24 min, Lentoaseman rautatieasema 30 min.

Vuokralaisia
Kiinteistön suurimmat vuokralaiset ovat Azets Oy (osa kansainvälistä Azetsia, jolla on 15 taloushallintoon erikoistunutta toimistoa Suomessa ja yhteensä 160 maailmanlaajuisesti) ja Hotelli Holiday-Inn.
Tervetuloa tutustumaan!
Muuta
Yrityksen tulevaisuuden kannalta sijainnilla ja saavutettavuudella on yllättävän suuri merkitys kilpailtaessa parhaista osaajista ja asiakkaista. Esimerkiksi työ- ja tapaamismatkojen lyheneminen 15 minuutilla säästää helposti tunnin aikaa päivässä.

Tila on vuokrattavissa myös valmiiksi kalustettuna EFG:n korkeatasoisilla toimistokalusteilla, mikä tekee muutostasi edullisen ja vaivattoman.

Näin hyvällä sijainnilla olevia tiloja vapautuu erittäin harvoin.
Tervetuloa tutustumaan "paalupaikan" mahdollisuuksiin.
Lisätietoa saneerauksista
2014 saneerattu tila on uutta vastaavaa. Uudet pölyttömät kokolattiamatot, hyvä akustiikka, ilmanvaihto ja valaistus sekä siistit pinnat luovat viihtyisyyttä. Julkisissa edustustiloissa on parketit. Työhuoneissa on huonekohtaiset lämpötilasäädöt ja toimiva ilmanvaihto jäähdytyksellä. Sisäilman laatu on erinomainen. Laadukkaat materiaalit ja valoisuus viimeistelevät kokonaisuuden.
Vapautuu
Nopeasti sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi
2003
Saneerausvuosi
2014
Kerros
6 / 6
Ympäristöluokitus
BREEAM very good, Materials excellent

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Alivuokraus

Hissi

Yhteystiedot

VUOTEKNO Oy

Leiviskätie 9 C, 00440 Helsinki
Tervetuloa tutustumaan, lisätiedot
Pekka Viukari Näytä puhelinnumero 050 553 9389

  http://www.vuotekno.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Alvar Aallonkatu - Elielinaukio 5, Helsinki

 

Muuttavan yrityksen palvelut

VALOMAINONTA

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

MUUTTO

HALLIT

MAINONTA

Liiketilojen ja yrityskiinteistöjen valomainokset, kyltit ja opasteet sekä bränditeippaukset suomalaiselta valmistajalta asennettuna.